IN PREAJMA PASTELUI, COSTEL PATRASCAN ORGANIZEAZA O NOUA ACTIUNE CARITABILA: “DARUIESTE BUCURIE!”

Caricaturistul Costel Patrascan lanseaza o noua actiune caritabila in apropierea  Sarbatorilor Pascale – “DARUIESTE BUCURIE!”, care, de aceasta data, este una destinata copiilor merituosi, cu o situatie financiara precara. Astfel, in perioada 29 martie – 11 aprilie, brailenii care doresc sa faca un gest frumos, pot alege un copil din lista prezentata de Costel Patrascan si-i pot oferi cadourile mentionate in dreptul acestuia.

“Inca ne amintim cu drag bucuria din ochii copiilor care au primit, unii pentru prima data, daruri de Craciun. De aceasta data, am cautat in randul copiilor cu probleme sociale pe cei cu REZULTATE BUNE LA INVATATURA. Cred ca este un moment bun sa le rasplatim munca, sa aratam ca meritocratia, cel putin in randul copiilor, exista!
Ca si in precedenta actiune, am cerut ajutorul domnului Iulian Chiriac, de la CJ Braila, pentru a ne pune la dispozitie cladirea de pe strada Ana Aslan, nr. 27-29, ca sediu al actiunii caritabile si doamnei Simona Cimpoae, de la Protectia Copilului, pentru a avea informatii despre copiii cei mai potriviti sa primeasca ajutorul nostru.
Va invit sa DARUIM BUCURIE acestor copii, in ajun de Sarbatori Pascale! Avem lista copiilor cu note bune si foarte bune. Copii sunt din municipiul Braila, dar si din judetul Braila”, declara Patrascan.

Precizam ca lista cu beneficiarii campaniei poate fi gasita pe pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/390688041316510/