BOTEA: ASTEPTAM SA VEDEM CA LA SPITALUL JUDETEAN SCADE CU 50% PRETUL DE ACHIZITIE LA UNELE PRODUSE MEDICALE DE UNICA FOLOSINTA

Presedintele PMP Braila, Viorel Botea, este gata sa dea deocamdata “un cec in alb” noii conduceri a Spitalului Judetean, asumata politic de aliatii sai de la PSD, astfel incat managerul Delia Rasnoveanu si echipa sa de directori sa aiba timp sa arate ce pot. Botea a declarat astazi ca le cunoaste atat pe dr. Delia Rasnoveanu, cat si pe  directorul de ingrijiri Luiza Guta, ca fiind bune profesioniste si este convins ca acestea isi vor asuma responsabilitatile aferente posturilor amintite si isi vor demonstra valoarea: “Eu cred ca schimbarea este benefica si mai mult decat atat, cunosc si persoanele respective ca fiind niste persoane cu notorietate,  cu o anumita valoare, persoane care au experienta. Evident, lucrurile nu vor fi putea fi puse la punct intr-o singura zi, intr-o saptamana, dar concret,  sa vedem ceva. Sa vedem, de exemplu, ca pretul de achizitie a aparaturii medicale de unica folosinta, de utilizare rapida in sectiile spitalului, a scazut cu 50%”.

Intrebat daca personal, crede ca atat de mult s-au umflat artificial preturile de achizitie la Spitalul Judetean si daca are informatii, fie ele si neoficiale, in acest sens, Botea ne-a spus: “Mai vorbesc si eu cu oamenii, mai discutam, mai… Ca de obicei, orice presedinte de partid si orice persoana publica trebuie sa aiba anumite informatii”.