DANAILA: CARACATITA PSD-ISTA S-A DEZVOLTAT ATAT DE MULT PE TIMPUL LUI STANCU, INCAT ACUM FUNCTIONEAZA SINGURA

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, declara ca expresia “caracatita PSD”, utilizata de colegul sau Danut Lungu zilele trecute, intr-un comunicat de presa,  este o metafora.

In contextul in care in urma cu cativa ani, politicienii din opozitie sustineau ca in fruntea caracatitei PSD Braila era presedintele social-democratilor de la acea vreme, Gheorghe Bunea Stancu, Danaila a fost intrebat de presa cine conduce acum caracatita amintita.

In opinia liderului PNL, caracatita PSD a fost adusa de Bunea Stancu la un asemenea stadiu de perfectionare, incat se autoconduce, mai nou: “Eu sunt convins ca daca ar exista, metaforic vorbind, aceasta caracatita, tentaculele ei s-au dezvoltat atat de mult si atat de puternic in timpul administratiei Stancu, incat acum functioneaza singura, se autocoordoneaza, astfel incat sa se acopere unii pe altii. Asta este ideea.

Lasand la o parte caracatita, e o vorba pe care am auzit-o atat de des: <<Domnule, sa se fure, ca toata lumea fura, dar sa se faca si ceva!>>. Deci eu mi-as dori sa se intample ceva in municipiu si judetul asta, despre asta este vorba. Ca sa atacam PSD-ul, ca n-a facut aia, n-a facut aia… Eu mi-as dori sa se intample ceva.

Din hartii stiti cum stam? Din hartii, stam cel mai bine! Avem crestere economica, avem Guvern, presedinte CJ, avem 40 de proiecte care urmeaza sa fie implementate, deci daca ne luam dupa statistica, putem sa facem raportarea ca la Partidul Comunist, in privinta realizarilor la nivelul administratiei publice locale si centrale. Dar lucrurile nu stau asa”.