DANAILA: LA UN AN DE GUVERNARE, VEDEM CA PROMISIUNILE PSD BRAILA NU SE RESPECTA DE NICIO CULOARE

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila,  este amuzat de faptul ca unii dintre reprezentantii de frunte ai Primariei, membri PSD, continua sa sustina ca strazile din oras sunt intr-o stare proasta din cauza lui, fiindca nu le-a reparat pe vremea cand era viceprimar. Danaila le aminteste primarului Marian Dragomir (PSD) si viceprimarului Alexandru Jantea (PSD) ca pe vremea cand el era viceprimar, primar  era Aurel Simionescu (PSD) si ca oricum, este cam mult sa acuzi greaua mostenire, la un an dupa ce ai preluat conducerea Municipalitatii.

Liberalul crede ca dupa un an de guvernare locala si nationala, liderii PSD ar trebui sa spuna ce au facut ei, din ce au promis in campania electorala, dar constata ca acestia nu prea au cu ce se lauda: “Toata lumea reclama faptul ca la nivelul municipiului nu se intampla investitii majore si programul de guvernare pentru municipiu si pentru judet vad ca nu se implementeaza de nicio culoare.

Nu s-a realizat reabilitarea infrastructurii rutiere in municipiu si judet. Crearea de locuri de munca era pe primul plan; crearea de locuri de munca va fi posibila in momentul in care va exista un parc industrial. Proiectul pe care PNL si eu l-am sustinut este un proiect pe care Primaria municipiului si Consiliul Local Municipal nu vrea sa-l ia in considerare. Mai mult decat atat, nici macar problemele de infrastructura de sanatate, care tin de Consiliul Judetean, astazi nu sunt luate in calcul pentru a fi rezolvate. Asteptam de la instanta… De la instanta putem sa asteptam inca 2-3-4 ani de zile. Si pana atunci ce se intampla la Spitalul Judetean?”.