DANUT LUNGU II RECOMANDA SIMONEI DRAGHINCESCU: MAI PUTIN CIRC NU STRICA NIMANUI, STIMATA DOAMNA!

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL), este uimit sa constate cat de usor trece dintr-o extrema in alta presedintele PND Braila, Simona Draghincescu (foto), in functiile de avantajele personale de care beneficiaza, de pe urma acestor schimbari de pozitie. Lungu isi aminteste cat de dur critica Draghincescu PSD-ul in perioada de dinainte de alegerile locale, dar si in campanie, cum acuza o multime de lucruri care nu mergeau bine in judet, si cum aceasta a schimbat brusc macazul dupa alegeri, cand s-a aliat cu PSD, la guvernarea locala si cand a devenit sustinatoarea social-democratilor.

Lungu este si mai uimit sa vada ca mai nou, de cand PSD “i-a oferit cu generozitate“ un post  de director adjunct la Zona Libera, post pe care l-a castigat “printr-un concurs de imprejurari”, Draghincescu a devenit o adevarata purtatoare de cuvant a PSD Braila si poarta luptele aliatului sau politic de una singura, din proprie initiativa.

Liberalul se refera, printre altele, la un recent atac al presedintelui PND la adresa sefului PNL local, Alexandru Danaila, dupa ce acesta a acuzat faptul ca PSD a politizat CIDIEDD, unde au fost angajati numai social-democrati. Indignata de declaratiile lui Danaila – care reflecta adevarul, lucru recunoscut de presedintele CJ Braila Iulian Chiriac (PSD) -, Simona Draghincescu l-a numit pe liberal “marioneta, un delator obscur, nici macar mediocru, un turnator mizer” si a comentat: <<Ma surprinde o astfel de interpelare din partea „competentului” si „profesionistului” Danaila, fost viceprimat PNL, acum mare mahar PNList, care atunci cand era viceprimat promova in functii sau angaja NUMAI membri de partid, PNL desigur…>>.

Danut Lungu i-a dat astazi replica Simonei Draghincescu: “Tinta preferata ramane fostul viceprimar Alexandru Danaila, noul presedinte ales al PNL Braila. E nemultumita doamna de activitatea lui si a altor liberali, desi viceprimarul Danaila s-a implicat in proiecte importante la Primaria Braila, desi era inconjurat de o armata de PSD-isti care decideau CE, CUM, CINE si IN CE FEL!

Cu memoria sa scurta, doamna Draghincescu uita si ce a patit liberalul Ovidiu Nechita, cat a fost presedinte interimar la Consiliul Judetean, cand majoritatea PSD-ista de la acea vreme i-a dat o singura atributiune, aceea de a semna statele de plata ale angajatilor. O cale de a bloca o institutie publica, fara sa fie trasi la raspundere!

Asa cum ne-a obisnuit, doamna Draghincescu nu are limite si ataca PNL Braila pe tot felul de subiecte, de la neadevaruri despre alegerile interne, la informatii aiuritoare despre cum crede ea ca au votat unii sau altii dintre membri, tot felul de scenarii care-i trec prin minte, in incercarea de a distrage atentia brailenilor de la adevarurile triste ale orasului, de la proasta administrare a aliantei PSD-PND-PMP din care face parte.

Cu siguranta, este deranjant ca Alexandru Danaila le vorbeste brailenilor despre noua caracatita pe care PSD o formeaza in institutiile publice. Este deranjant ca liderii PNL Braila critica guvernarea locala jalnica a aliantei conduse de PSD, guvernare la care este partasa si doamna Simona Draghincescu! Ramane, insa, peste masura puterii de intelegere a unui om normal cum, doar pentru un post bine platit la stat, oferit de PSD pentru serviciile prestate in alegerile locale din 2016, dar si pentru actuala sustinere din Consiliul Local si Consiliul Judetean, cineva poate sa isi schimbe perceptia asupra unor principii dupa care pretinde ca se ghideaza in viata.

Imi doresc ca doamna Simona Draghincescu sa se aplece un pic asupra propriei curti, sa-i critice pe cei care ar trebui sa ia decizii si nu le iau, sa isi asume dezastrul din administratia locala pe care o sustine, sa respecte promisiunile facute brailenilor in campania electorala. Mai multa aducere aminte si mai putin circ nu strica nimanui, stimata doamna!”.