DRAGOMIR: FACEBOOK ESTE UN MIJLOC FOARTE BUN DE PROMOVARE PENTRU MINE, CA PRIMAR. ARE EFECT SI O SA-L FOLOSESC IN CONTINUARE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, considera ca aceia care il critica pentru activitatea sa intensa pe retelele de socializare sunt “invidiosi”. Dragomir este de parere ca Facebook este un mijloc foarte eficient, cand este vorba de a-ti face imagine publica si ca atare, este hotarat sa foloseasca aceasta retea de socializare si de acum inainte, la fel de mult. Edilul sef le transmite liberalilor, care l-au criticat ca se tot lauda pe FB cu lucruri minore, ca daca ar fi facut ei acele lucruri pe vremea cand aveau reprezentant in conducerea Primariei, acum el nu ar mai fi avut cu ce sa se laude.

“Este o metoda de promovare agreata de tinerii din ziua de astazi, de persoanele care au capacitatea de a folosi un smartphone, e normal, am s-o folosesc in continuare. Chiar imi face placere, sa stiti!

Este o modalitate de informare foarte buna. La toate aceste postari, atunci cand exista intrebari de bun simt, folosind termeni civilizati, raspund, asa cum ati vazut. Nu pot fi intotdeauna prezent… Doar eu am parola de la contul meu de FB, vreau sa specific acest lucru, nimeni nu va avea vreodata parola de la e-mailul meu personal sau de la contul meu de FB personal. Doar eu postez, doar eu raspund. Nu pot sa ma clonez sau sa raspund de fiecare data, dar ati vazut, cam in 70-80% din cazuri, sunt prezent si dau raspunsurile”, a mai comentat Dragomir.