LUNGU: POSTUL BINE PLATIT, OFERIT CU GENEROZITATE DE PSD, I-A STERS MEMORIA SIMONEI DRAGHINCESCU

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL), nu gusta “analiza politica si memoria scurta” ale presedintelui PND Braila, Simona Draghincescu. Lungu declara ca Draghincescu vrea sa arate ca se pricepe la tot si la toate, dovada ca aceasta o face, mai nou, pe “analistul universal”.

Intr-un comunicat de presa dat publicitatii, liberalul vorbeste despre “concursul de imprejurari” prin care Draghincescu a castigat “postul caldut” de  director adjunct la ”Zona Libera” Braila – condusa de PSD-istul Florin Mircea – si despre faptul ca  de ceva timp, lidera PND a devenit “un fel de purtator de cuvant al PSD”.

Comentariile acide ale lui Danut Lungu vin dupa ce Draghincescu l-a atacat dur pe presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, dupa ce acesta a declarat  ca Centrului de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila (CIDIEDD) este o institutie in care au fost angajati oamenii PSD-ului, care sunt platiti, astfel, din bani publici.

Intr-o postare pe o retea de socializare, Draghincescu s-a aratat indignata ca Danaila a reclamat politizarea centrului amintit – desi presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) a recunoscut public ca la CIDIEDD, toti angajatii sunt membri PSD – si l-a numit pe presedintele PNL Braila, printre altele, “marioneta, un delator obscur, nici macar mediocru, un turnator mizer”.

Intr-o declaratie data publicitatii astazi, consilierul Danut Lungu ii da replica: “Consilierul PND Simona Draghincescu a devenit in ultimul timp un analist universal, care vrea sa demonstreze ca se pricepe la tot si la toate. Dupa ce a obtinut printr-un concurs (de imprejurari) un post caldut de director adjunct la R.A. <<Zona Libera>> Braila, institutie aflata in subordinea Consiliului Municipal Braila, doamna Draghincescu a devenit un fel de purtator de cuvant al PSD. Probabil o fi vreo prevedere din fisa postului! Se pare ca angajarea pe un post bine platit, la stat, oferit cu multa generozitate de conducerea PSD Braila, are darul sa stearga memoria, sa o faca pe doamna Draghincescu sa uite criticile pe care le aducea administratiei locale conduse de PSD in perioada 2012-2016.

De cand a trecut in tabara PSD, prin protocolul de sustinere a administratiei locale, doamna Draghincescu a uitat de gropile de pe strazile din municipiu, dar si de cele de pe drumurile judetene, de pretul mare la apa potabila si pluviala platit de braileni, de muntii de gunoaie pe care-i gasesti pe strazile orasului, de haitele de caini comunitari, de noile taxe inventate de administratia locala, fara nicio justificare, cum ar fi taxa pe gradina, supra-taxa pe gunoi, noua taxa DDD etc. Probabil tot in fisa postului doamnei Draghincescu se afla si tentativa vizibila ca, prin tot felul de declaratii si comentarii acide la adresa membrilor PNL, sa loveasca in imaginea singurului partid din Braila care face opozitie reala actualei administratii locale, conduse de alianta PSD-PND-PMP”.