VARGA: ASTAZI ESTE ZIUA IN CARE PSD ATINGE PUNCTUL CULMINANT AL RIDICOLULUI POLITIC AUTOHTON

Deputatul brailean Vasile Varga (PNL) este de parere ca PSD a atins astazi culmea ridicolului autohton, cu Motiunea de cenzura prin care si-a dat jos propriul guvern.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare inainte de votul dat asupra Motiunii de cenzura in Parlament, liberalul a comentat: “Astazi este ziua in care PSD atinge punctul culminant al ridicolului politic autohton, pentru ca altfel nu pot cataloga <<Motiunea de cenzura PSD contra PSD>>.
Ce vom face noi, ca parlamentari PNL aflati in opozitie? Vom fi prezenti la dezbateri, pentru a evidentia prin discursul liderului de grup situatia in care PSD a adus Romania. Vom avea reprezentanti in comisia de numarare a voturilor si vom urmari atent respectarea Regulamentului.
Vom fi prezenti, dar nu vom vota. Motivul prezentei in sala de plen este acela de a asigura cvorumul (prezenta minim necesara) pentru a nu fi tergiversata decizia si prelungi criza grava in care PSD a bagat Romania.
PNL este atat impotriva cuplului Ponta-Grindeanu, cat si a gruparii Dragnea din PSD. Fara doar si poate, asistam la o <<reglare de conturi intre clanurile din interiorul PSD>>.
Tocmai de aceea, PNL someaza coalitia PSD-ALDE sa puna capat crizei in care a adus Romania. O criza generata de interese obscure si cu obiective de neinteles in raport cu responsabilitatea unor partide aflate la guvernare”.

(sursa foto – Sorin Moldovan)