ANTISTESCU A ANGAJAT PAZNICI CARE NOTEAZA NUMERELE DE INREGISTRARE ALE CELOR CARE FAC DRIFTURI PE STRADA SALIGNY SI-I FILMEAZA. FILMARILE SUNT PUSE LA DISPOZITIA POLITIEI

Omul de afaceri brailean Gheorghe Antistescu a angajat un paznici care stau langa sediul firmei “Romnav” – unde-si are el locuinta – si care isi noteaza numerele de inmatriculare ale masinilor care fac drifturi in zona si le filmeaza atat pe aceastea, cat si pe tinerii care-si tureaza motoarele  in zona, doar de dragul distractiei, facand un zgomot asurzitor. Antistescu a recurs la aceasta masura, exasperat fiind de zgomotul produs de tinerii care fac curse ilegale de masini sau isi tureaza motocicletele si care il impiedica atat pe el, cat si familia sa, sa se odihneasca pe timpul noptii. Omul de afaceri spune ca nu are liniste nici in timpul zilei, in week-end, fiindca sambata si duminica, “artistii”, cum ii numeste el, nu asteapta sa se insereze, ci isi incep distractia mai devreme.

Antistescu le-a dat sarcina celor care stau de paza sa sune si la Politie, pe timpul noptii, insa spune ca politistii vin “rar, rar, rar” si chiar daca vin, nu le pot face mare lucru tinerilor respectivi, fiindca amenda este infima – cateva zeci de lei: “Va mai spun un lucru: nici n-are ce sa faca Politia, daca vine. Asta-i cel mai trist. Ca sa vina si sa-l prinda chiar pe unul in fapt, ii da o amenda de 30 de lei, de 50 de lei, pentru tulburarea linistii publice; atat pot face, atat le confera legea.

Veniti dupa ora 7-8 seara si stati aici 2 seri consecutive, pana noaptea la ora 2-3; veti fi surprinsi sa vedeti cat timp liber au oamenii muncii, ce masini bengoase au niste baieti tineri, ce nebunii de motoare se invart aici – si nu cred ca lucreaza vreunul. Dar e clar ca trebuie facut ceva”.

Omul de afaceri ne-a mai spus ca are de gand sa trimita Politiei toate aceste filmari, care ii sunt livrate in fiecare dimineata de catre echipa de paza.