CHIRIAC: DANAILA N-A CAUTAT UNDE TREBUIE STRAPUNGEREA. SPER CA S-A SPALAT PE OCHI AZI DIMINEATA, CAND A AFIRMAT CA ACEASTA NU S-A FACUT

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este amuzat de afirmatiile consilierului judetean Alexandru Danaila (PNL), care sustine ca nu s-a realizat strapungerea de la Spitalul Judetean despre ca seful CJ anuntase cu ceva timp in urma ca a fost facuta.

In contextul in care Danaila a declarat astazi ca a fost personal la Spitalul Judetean si a constatat ca de la subsol pana la etajul IV este zid de beton si ca nu exista nicio strapungere, Chiriac a spus razand ca liberalul a cautat strapungerea in zona gresita, fiindca el s-a uitat in corpul de cladire in care se afla noile sectii de Cardiologie si Pediatrie, iar strapungerea este facuta intre noua sectie de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) si vechiul corp de cladire al spitalului: “Domnul Danaila cred ca n-a fost unde trebuie. El a fost la sectia de Cardiologie si Pediatrie. Strapungerea trebuia facuta la ATI. Vorbeste de lucruri total diferite. Sper sa se fi spalat pe ochi in dimineata asta, in momentul in care a facut afirmatiile respective. Eu va spun ca strapungerea este facuta, este accesul intre ATI si spital, circuitele sunt functionale; tocmai de-asta v-am anuntat ca la inceputul saptamanii viitoare va fi procesul verbal de receptie finala la sectia ATI”.