CHIRIAC, DESPRE PURICII DIN SPITALUL JUDETEAN: SI MIE MI-A ZIS NEVASTA-MEA CA AM PURICI IN CASA. SE POATE INTAMPLA SI LA SPITAL, SUNT APARTINATORI CARE INTRA ACOLO

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, nu exclude posibilitatea ca in saloanele Spitalului Judetean sa fie  purici, dar crede ca aceasta chiar nu reprezinta o problema majora, care sa fie discutata prea mult.

Chiriac a parut astazi pus pe poante pe subiectul puricilor si al bolnavei internate in spital care reclama ca a fost ciupita de aceste insecte: “Ca ca sa fac un spirit de gluma, saptamana trecuta si nevasta-mea mi-a spus ca am purici in casa. I-om fi adus de pe strada…

Se poate intampla, sunt apartinatori care intra in spital, fiecare mai avem acasa cate un catel, cate o pisica… Purici… vorbiti la modul general, in tot spitalul, purici? O sa vorbesc si cu Delia, presupun ca acea doamna care a fost ciupita de purici… exista metode de deratizare”.

“Pai nu doamna trebuie deratizata!”

“Dar cine? Spitalul?”

“Pai asa va inchipuiti, ca puricii stau pe patul doamnei, si atat?”

“Suntem in spiritul glumei…”

“Dar nu mi se pare deloc o gluma, sincer!”

“Nu, sunt anumite proceduri… Daca am ajuns la puricii de la Spitalul Judetean, pe langa problemele pe care le avem noi de rezolvat, suntem foarte tari! Dar eu cred ca managerul a luat masurile de rigoare, in momentul in care cineva a sesizat ca sunt purici acolo”.

Mentionam ca dupa sesizarea brailencei a carei mama a fost ciupita de puricii din salon, au venit si alte semnale de acelasi tip, iar o angajata a Spitalului Judetean a comentat la articolul noastru anterior pe aceasta tema: “Este adevarat ca sunt purici in Spitalul JUD din Braila, mai ales la vestiarele personalului, aflate la demisolul cladirii.

Cine trebuie sa ia masuri ca sa scapam de purici? Nimeni nu ne aude? Mergem la serviciu si cind plecam de la vestiare pe sectie, luam si puricii cu noi, nu unul, doi, ci zeci de purici. Nu se poate asa ceva”.