CHIRIAC: SI EU LOCUIESC PE O STRADA UNDE ESTE ZGOMOT, DAR NU AM CERUT SA SE PUNA LIMITATOARE, CA ANTISTESCU. MA ADAPTEZ CONDITIILOR DE TRAFIC SI DE MEDIU…

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, spune ca omul de afaceri Gheorghe Antistescu nu este singurul din municipiu care locuieste in imediata apropierea unei artere de circulatie si care este deranjat de zgomotul produs de masini si motociclete pe timpul zilei, dar si pe timpul noptii. Ca atare, faptul ca Antistescu are pretentia sa se amenajeze limitatoare de viteza, un sens giratoriu si chiar bariere, numai ca sa-si asigure el linistea in locuinta, i se pare deplasat lui Chiriac, chiar daca omul de afaceri este gata sa plateasca din banii sai, pentru toate aceste amenajari.

Seful judetuluui spune ca personal, locuieste pe Calea Dorobantilor, care este una dintre principalele artere ale orasului si unde circulatia este foarte intensa pana tarziu in noapte, dar nu i-a trecut niciodata prin minte ideea de a cere sa monteze limitatoare sau indicatoare prin care se restrictioneaza viteza, numai ca sa doarma el bine: “Nu am avut aceasta cerere – si mai sunt si scartait de roti, dar nu am avut aceasta cerere, sa punem limitatoare, sa punem tot felul de nazbatii cu care sa oprim circulatia sau sa o fluidizam. Ma adaptez conditiilor de trafic si de mediu, astfel incat sunt solidar cu toti locuitorii municipiului si judetului Braila.

Cateodata ma deranjeaza si pe mine zgomotul de pe strada, dar nu sunt atat de vocal si atat de nelinistit. Pana la urma, ne deranjeaza pe toti. Ce vina are omul ala ca… vi se poate intampla si voua, nu stiu, sa fii mai nervos si sa accelerezi mai tare si zgomotul masinii sa deranjeze 10 apartamente. Dar a trecut…

Domnul Antistescu are mai multe modalitati de a actiona. Are numarul unic 112, poate suna si este gratuit apelul, nu se plateste”.