CHIRU: AS VREA CA FRANCISK SA FIE PERCEPUT CA JUPAN, DAR SA ADUCA BANI. ACUM E MOMENTUL, FIINDCA I-A FOST SEF DE CABINET LUI MIHAI TUDOSE

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, spune ca isi doreste ca seful Consiliului Judetean, Iulian Francisk Chiriac (PSD), sa se comporte ca un lider si sa dovedeasca faptul ca se poate ridica la nivelul functiei pe care o detine. Chiru este de parere ca pana acum, Chiriac (foto) n-a dovedit acest lucru si spera ca macar de acum incolo, cat este premier braileanul Mihai Tudose, presedintele CJ sa fructifice acest avantaj in folosul judetului.

Nu de alta, spune taranistul, dar Chiriac nu este doar coleg de partid cu Tudose, ci i-a fost chiar sef de cabinet acestuia, pe vremea cand Tudose era deputat: “As vrea ca Francisk sa fie perceput ca jupan, dar sa faca treaba. Vreau un lider la judet care sa aduca bani, care sa deschida cai de comunicare cu Guvernul. Acum e la dispozitia lui, pentru ca a fost omul primului ministru Mihai Tudose, a fost seful lui de cabinet, adica exista o relatie. Vreau sa-l vad cum face carari la Bucuresti si se reconsidera tot ce a trecut pe langa Braila, finantari neluate in calcul, uitate in sertare, investitii care ar putea schimba fata judetului si a regiunii aici, in sud-est, ca vedeti ca si Galatiul s-a dus cu o viteza uimitoare in jos.

Trebuie sa se vada pe el ca e un lider, prin atitudine si prin tot ce face. El a venit dintr-un loc unde conducea Ministerul Sanatatii, secretar de stat acolo inseamna ceva… si din cauza asta imi pare rau ca Spitalul Judetean a ramas asa – pentru ca era zona in care el trebuia sa se simta ca pestele in apa si defila, efectiv. Nu poti sa ai un Spital Judetean care arata in halul ala”.