CHIRU: CLM BRAILA ESTE SUB ORICE CRITICA. LA CJ TOTUL E SEARBAD, CU EXCEPTIA LUI NECHITA, CARE A CRESCUT POLITIC

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este de parere ca “actualul Consiliul Local Municipal este sub orice critica, fara oameni care ar putea aduce ceva – si critic, chiar. Opozitia are prin definitie rolul de a critica, intr-un mod pragmatic si la obiect, ca altfel, daca batem campii, ramanem la rezultatul de anul trecut cu totii”.

Cat priveste Consiliul Judetean Braila, Chiru il remarca doar pe liberalul Ovidiu Nechita, care “a crescut politic” fata de mandatul anterior si care-si da toata silinta sa urmareasca indeaproape actiunile conducerii CJ si sa le critice, daca este cazul: “Nechita Ovidiu, sincer, a crescut din punct de vedere politic, in sensul ca e intotdeauna informat. E important ca un om care are preocuparile lui si nicio problema, sa aloce timp pentru a vedea anumite chestii si pentru a fi la punct cu amanuntele pe care el le aduce si da cumva sarea si piperul acolo, in sedinte… Dar ceea ce ii reprosez eu e ca nu atinge problema fundamentala.

Deci CJ are probleme care nu tin de ping-pongul ala intre scaune si animozitati  de ordin personal. Problemele sunt alea profunde, care se pun pe masa in discutiile pe langa sedinte. Cand se ajunge la sedinte, hai sa ne dam in stamba putin la CJ. Draghinceasca ii trage un sut lui X, X inapoi, Ovidiu ataca probleme, dar nu alea fundamentale. Am senzatia ca totul e asa de searbad acolo, incat te-apuca si cascatul…”.