CHIRU, DESPRE STANCU: NEBUN CUM ERA, AVEA TUPEU! EL A FACUT INVESTITIA LA SPITAL SI ASTIA, IN 3 ANI, NU AU PUTUT SA DEA O GAURA IN PERETE

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este de acord cu presedintele PNL, Alexandru Danaila, in ceea ce priveste faptul ca actualii guvernanti locali nu au nicio strategie si nicio viziune pentru dezvoltarea judetului. Chiru spune ca singurul care a avut o strategie pentru Braila a fost presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu (foto) si ca acesta, “asa nebun cum era”, avea tupeu”, ceea ce este un lucru bun, cand se pune problema ca un sef administrativ sa faca ceva pentru orasul sau judetul sau.

Taranistul a mai comentat ca dincolo de toate pacatele lui, Stancu a construit sectiile de Cardiologie si Pediatrie de la Spitalul Judetean, iar dupa el, in 3 ani, cei ce au venit la conducerea CJ n-au fost in stare nici macar sa dea o gaura intr-un perete de la imobilul respectiv: “Stancu a stiut sa lucreze in sensul asta atunci si a facut o treaba buna impreuna cu arhitectul sef. De la el incoace, nu s-a mai intamplat nimic, in sensul ca nu s-au pus nici macar in discutie investitiile respective, totul a fost… Ati vazut ca si in spital lucrurile au ramas la fel, ca nu au avut curajul sa faca o gaura in perete… Inchipuiti-va! Asta, nebun cum era, avea tupeu! Deci sincer, am un regret pentru maniera lui Stancu. Se potrivea Brailei, care e intr-o adormire totala. Stia toata lumea ca el e jupanul, si-a asumat. Daca el a facut o investitie de genul ala si ei, in 3 ani, nu au putut sa dea o gaura in perete, ca sa lege cladirea aia… E jalnic!  Nu-si asuma nimeni”.