DANAILA ARE DUBII CA BRAILA VA AVEA CEVA DE CASTIGAT DE PE URMA MANDATULUI PREMIERULUI MIHAI TUDOSE

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, nu este la fel de incantat ca liderul PMP local, Viorel Botea, in legatura cu faptul ca un brailean, respectiv Mihai Tudose, este, mai nou, premierul Romaniei.

Danaila spune ca in mod normal, ar trebui ca la finalul mandatului lui Tudose sa constatam ca Braila a avut ceva de castigat de pe urma lui, insa liberalul are dubii ca va fi asa: “Daca se implementeaza programul de guvernare, s-ar putea sa creasca numarul de someri in Braila. Asteptam sa vedem ce se intampla cu podul, pentru care deocamdata la Ministerul Transporturilor se lucreaza intens la licitatia care a fost anulata, la studiul de fezabilitate, nu stiu ce mai fac pe-acolo…

In mod normal, dupa o astfel de demnitate, orasul si judetul nostru ar trebui sa aiba de castigat, la sfarsitul mandatului domnului Tudose. Sper sa fie asa. Pana la momentul asta, cred ca asteptarile sunt supraevaluate.

Nu cred ca la acest program de guvernare, daca va fi pus in aplicare in forma asta, Braila va avea ceva de castigat. Pana la urma, ce ne intereseaza? Ne intereseaza ce se intampla la Bucuresti, pe de o parte, pentru nivelul macro, dar noi traim in fiecare zi in Braila. In fiecare zi in Braila se ia gunoiul, in fiecare zi in Braila dam in in gropi, in fiecare zi in Braila platim apa de ploaie”.