DANAILA: CHIRIAC SI DRAGOMIR VIN LA CONFERINTELE DE PRESA CU PARINTII, CUM MERGEAM EU LA GRADINITA CU MAMA

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, i-a luat astazi peste picior pe presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD) si primarul Marian Dragomir (PSD), despre care a comentat ca la cea mai recenta conferinta de presa de la partid au venit “cu parintii”, adica alaturi de presedintele organizatiei judetene PSD, senatorul Ion Rotaru si de presedintele executiv Aurel Simionescu.

Lui Danaila, imaginile de la conferinta de presa a PSD i-au adus aminte de copilarie, cand era la grupa mijlocie si mama sa il ducea de mana pana la gradinita. Danaila a povestit astazi ca in ceea ce-l priveste, atunci cand a ajuns la grupa pregatitoare, deja se ducea singur la scoala, nu mai avea nevoie sa-l duca mama de mana si a comentat ca si-ar dori ca si presedintele CJ, dar si primarul municipiului sa fie capabili sa vina la conferintele de presa fara “parinti”.

In plus, liberalul considera nepotrivit ca Iulian Chiriac sa vina la conferinta de presa de la partid tinut de mana de Ion Rotaru, avand in vedere ca, potrivit surselor sale, presedintele CJ ar vrea sa-i ia locul senatorului, in fruntea organizatiei: “Eu cand eram mic, la grupa mijlocie si ma duceam la gradinita, ma ducea mama de mana, sa-mi arate drumul. Ma invata pe ce strada trebuie sa cotesc, stanga, dreapta, pana am crescut si am trecut la grupa mare. Cand am ajuns la grupa mare, deja la doua zile ma ducea, la doua zile nu ma mai ducea, usor-usor mi-a dat drumul sa ma duc pe jos. Cand am ajuns la clasa zero, la grupa pregatitoare, deja ma duceam singur la scoala.

Acum i-am vazut pe cei doi edili PSD, pe domnul presedinte Chiriac si pe domnul primar Dragomir, cum au venit la conferinta de presa cu parintii. Au simtit nevoia sa vina cu cei doi parinti, pentru ca probabil ca in ultimele 2 saptamani n-au mai facut fata la tot ceea ce inseamna activitatea administrativa propusa de PNL in cele 2 consilii. S-au simtit mai protejati, s-au simtit mai in siguranta.

Noi discutam de 2 oameni pe mana carora este soarta acestui municipiu si acestui judet. Daca simti nevoia sa vii cu parintii, pentru ca din informatii asa, pe surse, ce am auzit, domnul Chiriac se pregateste sa-i ia locul domnului Rotaru, sau se pregatea, nu stiu; acum, dupa interventia asta, nu cred ca mai are atat de mult avant… Am vazut ca pregatesc si ei alegerile, le dorim succes, dar cred ca oamenii care conduc destinele localitatii noastre – si ale judetului, si ale municipiului -, ar trebui sa fie niste oameni care sa-si poata asuma inclusiv dezbateri reale, pe teme care sunt de interes local“.