DANAILA – “DVS NE PUNETI PUMNUL IN GURA!” CHIRIAC – “DACA AVEATI PUMNUL MEU IN GURA, NU PUTEATI SA O DESCHIDETI ACUM, CA EU AM PUMNUL MARE!”

Consilierul judetean Alexandru Danaila(PNL) ii reproseaza presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), faptul ca  nu le permite alesilor sa-si spuna opinia in cadrul sedintelor, ci le taie vorba sau chiar nu le mai da dreptul la cuvant, astfel incat nu-si pot expune punctele de vedere.

Danaila (foto) i-a spus ieri, in sedinta de plen, sefului judetului, ca ceea ce face el este sa le “puna pumnul in gura” consilierilor din opozitie: “Dvs ne cereti sa ne manifestam <<decent>> si sa ne exprimam punctele de vedere pentru un anumit proiect, cand dvs ne puneti pumnul in gura si nu ne lasati la fiecare proiect sa discutam despre el”.

“Puteti sa vorbiti acum! Daca aveati pumnul meu in gura, nu puteati sa deschideti gura… Ca eu am pumnul mare…”

“Acum suntem la punctul <<Diverse>>, nu se voteaza nimic! Eu va spun de proiectele pentru care noi ne exercitam votul aici. Deci noi nu venim aici ca niste marionete, sa votam pentru ca dvs vreti sa terminati mai repede sedinta!”.

“Oricum votati impotriva, asa ca… “, a mai comentat seful judetului.