DOBROTA: OPOZITIA FUNCTIONEAZA DUPA PRINCIPIUL “NOI VOTAM, DAR NU GANDIM!”. NE ASTEPTAM DE LA PNL LA MIZERII VERBALE TRANTITE PE FB, DE PE CONTURI FALSE

Consilierul judetean Marius Dobrota (PSD) il lauda pe primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), pentru faptul ca a initiat proiectul de hotarare care stabileste scaderea chiriilor la apartamentele din blocurile ANL. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Dobrota apreciaza ca aceasta este doar una dintre masurile bune luate de Dragomir si isi exprima speranta ca brailenii vor aprecia toate lucrurile bune facute de administratia locala, sub conducerea colegului sau de partid.

Consilierul judetean PSD nu are insa aceleasi sperante si in ceea ce priveste opozitia locala – respectiv PNL -, de la care se asteapta doar la “mizerii verbale, trantite pe Facebook prin intermediul conturilor false, nemultumiri fara rost, acuze nefondate si VOT IMPOTRIVA”: <<Este o masura avantajoasa pentru chiriasi. Sa speram ca lucrurile bune, realizate de administratia publica locala, condusa de domnul primar, Dragomir Viorel Marian, o sa fie apreciate de braileni.

Cat despre opozitie, la modul cum trateaza toate eforturile primarului si a aparatului de specialitate, nu ne vom astepta decat la mizerii verbale, „trantite” pe Facebook prin intermediul conturilor false, nemultumiri fara rost, acuze nefondate si VOT IMPOTRIVA, ca in cadrul plenului CJ BRAILA, la aproximativ toate proiectele benefice comunitatii noastre. Opozitia, probabil, functioneaza, la comanda „ferma”, dupa principiul: noi votam, dar nu gandim!>>.