DOGARESCU, DESPRE AFACEREA CU TERENURILE DIN LACU SARAT: N-AS VEDEA DE CE SA MA TEM CA SE SESIZEAZA DNA

Omul de afaceri Vasile Dogarescu spune ca personal, nu se teme ca va sesiza cineva DNA-ul, in legatura cu modul in care i-au fost concesionate, prin atribuire directa si la un pret de circa 30 bani/mp/luna, doua terenuri in statiunea Lacu Sarat. Dogarescu sustine ca este un om de afaceri foarte serios, ca firmele sale nu datoreaza niciun leu la bugetul de stat, care are un proiect de amploare pentru Lacu Sarat si are si banii necesari si in aceste conditii, nu are a se teme de nimic. In plus, in opinia sa, pretul pe care i l-a cerut Consiliul Local Chiscani – si pe care unii il considera derizoriu –  este unul “in functie de mizeria care era in Lacu Sarat”.

“N-as vedea de ce sa ma tem ca se sesizeaza DNA. Deci eu consider ca discutiile au fost destul de transparente facute, incat care ar fi… De ce eu ar trebui sa ma tem? E foarte bine daca cineva ar putea sa verifice… Deci nu vad niciun alt interes, decat al unui investitor de buna credinta, care vrea sa-si investeasca banii intr-un domeniu nou pentru noi”, a declarat omul de afaceri.

Amintim ca dupa ce s-a aflat despre cele doua decizii ale Consiliului Local Chiscani, prin care i se concesionau cele doua terenuri lui Dogarescu in conditii extrem de avantajoase, unii politicieni locali au fost de parere ca atribuirea directa, fara licitatie publica, a unor terenuri, ar fi ilegala si ca pretul este unul hilar, ca ar fi vorba despre un adevarat “tun imobiliar” si de o posibila „mare fratie imobiliara, iar altii au opinat ca ar trebui sesizat DNA-ul.