DRAGHINCESCU: A IESIT SI DANAILA CU DECLARATII, CA PADUCHELE IN FRUNTE! CAT A FOST VICEPRIMAR TACEA CHITIC; ACUM, CAND E IN OPOZITIE, TOATE II PUT!

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, nu pierde nicio ocazie de a-l “intepa” pe seful liberalilor locali, Alexandru Danaila. Una dintre declaratiile recente ale lui Danaila, care critica glumele facute de presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), cu privire la puricii existenti in Spitalul Judetean, a revoltat-o pe Simona Draghincescu.

Aceasta a comentat pe o retea de socializare ca pe vremea cand era primar, facand parte din echipa primarului Aurel Simionescu (PSD), Danaila „tacea chitic”, iar acum, de cand face opozitie, toate „ii put”: <<A iesit si Danaila iar cu declaratii, ca paduchele in frunte! Eu cred ca el stie cum este treaba cu purici si paduchii, iese mereu in frunte… Aceiasi purici erau si cand era la Primarie alesul PNL, sustinut de PSD pentru functia de viceprimar si atunci tacea chitic, atunci nu-l mai miscau si nici nu-l ciupeau puricii! N-a dat nicio declaratie timp de 6 ani cat a fost viceprimar, mutenie TOTALA! Atunci nu mai erau purici, nu erau nici gropi, erau o gramada de fonduri europene (numai el le pierdea pe alea de care raspundea…) samd… acum nu mai este bun nimic, toate ii put!

Nu mai poti sa deschizi un ziar sau o publicatie online ca dai de vocalizele si comentariile nemultumitului Danaila, cel care are solutii la orice, dar nu a rezolvat nimic, niciodata! Copilul teribil al politicii brailene, Fat Frumosul nascut din lacrima PNLista de la alegerile locale si generale 2016, director de campanie electorala PNL Braila, un adevarat performeor! Ce de declaratii da acesta, frate, de zici ca a fost pe alta lume nu la conducerea Primariei si Judetului Braila in ultimii 6 ani! Astia sufera de amnezie TOTALA, dom’le! Alooo, PNLul a condus Primaria si Spitalul Judetean Braila atata timp (6 ani), din 2010-2016, ati avut mereu membrii in CA al Spitalului, nu v-a stiut NIMENI ca sunteti pe acolo, un cuvant n-au zis Boboc sau Nechita, cat erau in CA la Spitalul Judetean, o atitudine, sa corecteze ceva… era numai lapte si miere in Spitalul Judetean, iar acum este numai scarba si venin… umblati numai cu soparle si sparle, „sageti” cum le zic ei la PNL… iar acum cel putin unul are logoree in CJ. Are, n-are legatura cu subiectul, el vorbeste! Au, n-au argumente juridice sau macar politice… ei dau din gura!

Cat de prosti si uituci credeti ca suntem, de vorbiti intr-una, de parca acum ati aterizat in Braila ..?? Vorbiti ca si cum habar nu aveti despre nimic de ce-a fost in Braila, curat teleportati! Voi nu aveti trecut, aveti numai viitor? Numai voi credeti asta! Voi ati facut parte din TOT si din TOATE, nu v-a scapat NIMIC din ce s-a intamplat! Doamne, cat TUPEU au!
PS: 1. In Spitalul Judetean era la fel si in perioada 2010-2016 ca si in 2017, nu s-a schimbat nimic. Atunci le era mai multa frica de GBS (Gheorghe Bunea Stancu – n.r.), atat!
PS: 2 Nu care cumva sa creada cineva ca sunt de acord cu puricii din Spitalul Judetean sau cu alte mizerii de pe acolo… Imi repugna orice fel de mizerie, inclusiv cea morala>>.