DRAGHINCESCU, DESPRE AFACEREA DOGARESCU – LACU SARAT: O NECUNOASTERE A LEGII, COROBORATA CU O MARE FRATIE IMOBILIARA, MARCA PNL

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) este de acord cu primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), in ceea ce priveste opinia acestuia ca recenta afacere Dogarescu – Lacu Sarat ar putea avea probleme majore de legalitate. Dragomir declara zilele trecute ca avand in vedere faptul ca omului de afaceri Vasile Dogarescu (PNL) i-au fost concesionate in statiune 2 terenuri prin atribuire directa, fara licitatie, la un pret de circa 30 bani/mp/luna, situatia s-ar putea interpreta in doua moduri: fie e vorba de o necunoastere a legii din partea consilierilor comunali si specialistilor din Primariei Chiscani, care au dat viza de legalitate pentru proiectele de hotarare respective, fie este “o mare fratie imobiliara” care da tunuri in acest domeniu.

In ceea ce o priveste, Simona Draghincescu este de parere ca nu e o situatie de genul ori/ori, ci una de genul si/si. Ea a comentat pe o retea de socializare: <<O necunoastere a legii, coroborata cu o mare fratie imobiliara, cu interese clare, marca PNL! Nu cred ca este vreun PSDist in aceasta „combinatie” cu terenuri din Padurea Stejaru si statiunea Lacu Sarat.

Miroase a Piata Concordia! Faceti publice numele proprietarilor de terenuri din statiunea Lacu Sarat si Padurea Stejaru (pentru ca se stiu) si ne lamurim fff repede! Cei pe care ii stim in acest moment sunt NUMAI PNL sau apropiati ai acestora. Pe surse, toata lumea a auzit ca ar fi si cativa potentati ai zilelor noastre, mai mult sau mai putin cunoscuti, care au cumparat o parte de padure de la afaceristii secolului XX , „Nenea Cornel” si eventual „Nenea Simeon” sau „Nenea si Cornel” ori „Nenea si Simeon”… cum o fi corect?>>.