DRAGHINCESCU, DESPRE SUBIECTUL PURICILOR DIN SPITALUL JUDETEAN: MANAGERUL RASNOVEANU A DAT RASPUNSURI CA DINTR-UN FILM CU BENNY HILL

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) este de parere ca raspunsurile managerului Delia Rasnoveanu, cu privire la reclamatiile ca ar fi purici in Spitalul Judetean Braila, sunt unele ca “dintr-un film cu Benny Hill”. Draghincescu comenteaza in acest fel declaratia managerului spitalului, care a spus  nu stie daca sunt purici in spital, asa cum reclama unii bolnavi, dar ca este posibil sa fie, fiindca „sunt in tot orasul”. In plus, Rasnoveanu a precizat ca se vor cumpara aparate pentru indepartarea cainilor si pisicilor din curte, ca solutie pentru a scapa de purici.

<<Doamna manager… a dat niste raspunsuri de am crezut ca sunt raspunsuri luate dintr-un film cu Benny Hill sau poate cu Pacala si Tandala… Finalul a fost apoteotic: “Unde, Doamne iarta-ma?! O sa fac o ancheta, n-am auzit de asa ceva. Eu m-am gandit la curte… O sa verific” … de parca reporterul o intreba pe managera daca umbla puricii pe cainii din iarba Spitalului Judetean … Daca n-ar fi de tot plansul, ar fi de tot rasul…>>, a comentat consilierul PND.