DRAGHINCESCU, LUI DOGARESCU: MAI VASILE, EU BANUIESC CA VOI, ASTIA DE LA PNL, NE LUATI PE TOTI DE PROSTI, DA’ SA STII CA NU-I ASA…

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) nu crede o iota din explicatiile omului de afaceri Vasile Dogarescu (PNL) legate de modul in care acesta a obtinut in concesiune 2 terenuri in statiunea Lacu Sarat, fara licitatie, cu pretul de numai 30 bani/mp/luna, pe o perioada de 49 de ani. Cele doua hotarari ale Consiliului Local Chiscani, prin care s-a facut atribuire directa a terenurilor amintite, in suprafata totala de circa 13.000 mp, au suscitat vii discutii in spatiul public si o serie de politicieni locali si-au exprimat dubiile cu privire la legalitatea acestora, unii vorbind chiar despre sesizarea DNA.

Dogarescu (foto) a dat asigurari ca totul s-a facut perfect legal, ca nu a intervenit in niciun fel pentru a influenta votul consilierilor si ca pe el nu l-a interesat sub nicio forma nici modul de atribuire, nici pretul.

Consilierul judetean PND comenteaza  pe o retea de socializare ca prin explicatiile date, Vasile Dogarescu pare sa “ne ia pe toti de prosti”: “Daca-i p-asa… vreau si eu (cred ca si altii) 1000 mp pe malul lacului sau in padure in concesiune, ma scuzati, superficie, prin atribuire directa cu 30 de bani mp adica 300 lei/ an, fie chiar si pe luna(!!!), fac cerere acum! Mai Vasile, eu banuiesc ca voi astia de la PNL ne luati pe toti de prosti si neinstruiti da’ sa stii ca nu-i asa… Cu siguranta ca nu ne pricepem multi la benzine, motorine, ape sau combinatii mai mult sau mai putin reusite ale acestora dar la concesiuni ori superficii mai pricepem cate ceva… Iti recomand sa citesti ceea ce este concesiunea si ce este superficia… sunt 2 notiuni juridice total diferite si aplicabile in situatii total diferite.

PS: eu cred ca Florin (omul de afaceri liberal Florin Carligea – n.r.) dadea mult mai mult pe an pentru 10.000 mp, sa-si faca un hotel acolo…”.