MANAGERUL RASNOVEANU: E POSIBIL SA FIE PURICI IN SPITALUL JUDETEAN. SUNT IN TOT ORASUL…

Managerul Spitalului Judetean Braila, Delia Rasnoveanu, admite ca este posibil sa fie purici in unitatea pe care o conduce.

Am abordat-o astazi pe dr. Rasnoveanu dupa ce o braileanca a reclamat ca mama sa, internata in Spitalul Judetean, a fost ciupita de purici si ca personalul medical i-a confirmat ca exista astfel de insecte in tot spitalul:  “In tot Spitalul Judetean de pe Buzaului sunt purici. Stateam in salon cu mama mea la etajul 4 si tot personalul se plangea ca nu mai au ce sa le faca, ca vin de la subsol, unde sunt vestiarele.
Am cumparat un spray si am dat in tot salonul, dar dimineata mama mea era ciupita pe tot corpul.
O alta problema este ca tatal meu face dializa la spital. Saptamana trecuta a venit o asistenta si ne-a dat sa completam chestionare de satisfactie ale pacientului. A scris tatal meu ca mancarea din timpul sedintelor de hemodializa este stricata, miroase, dar nu s-a luat nici o masura pana acum”, a  reclamat braileanca.
Informata ca exista o sesizare ca sunt purici in spital, Delia Rasnoveanu ne-a spus: “Sunt purici in tot orasul”.

“Deci sunt si in spital?”

“Nu stiu, eu n-am primit nicio reclamatie. E posibil sa fie”

“Si o spuneti asa senina?”.

“Nu stiu, chiar nu stiu, dar e posibil, daca sunt animale, e posibil sa fie si purici, ca sunt in tot orasul, asa ca… Oricum, am facut acum, de curand, referat si urmeaza sa se cumpere niste aparate de alungat cainii si pisicile”

“Asta se va intampla in curte, da?”

“In curte, ca in spital n-am vazut animale”

“Pai puricii sunt in saloane”

“Unde, Doamne iarta-ma?! O sa fac o ancheta, n-am auzit de asa ceva. Eu m-am gandit la curte… O sa verific” .