MIRCEA: LUI DANAILA I-A SOPTIT O PASARICA CEVA DIN DISCUTIILE DE LA SPITALUL JUDETEAN, IAR APOI EL S-A DAT MARE CA A FOST IDEEA LUI

Nu numai presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), are impresia ca presedintele seful PNL Braila, Alexandru Danaila, are probleme cu vederea, ci si consilierul judetean Florin Mircea (PSD). Daca Iulian Chiriac ii recomanda zilele trecute liberalului sa se spele pe ochi dimineata, ca sa vada mai bine strapungerea de la Spitalul Judetean, Florin Mircea ii sugereaza astazi sa priveasca lucrurile in ansamblu, nu “la ghici”, daca vrea sa vada si sa inteleaga ceva din strategia de dezvoltare a Brailei. Consilierul Florin Mircea a replicat in acest fel la declaratiile facute de Alexandru Danaila, privind faptul ca nu ar exista nicio strategie si nicio viziune pentru dezvoltarea judetului si ca totul se face “pompieristic”.

Printr-un comentariu postat pe o retea de socializare, Mircea (foto) ii transmite lui Danaila ca exista o strategie si o viziune, ca acestea au fost aprobate in CJ si se pun deja in aplicare, pas cu pas.

Mai mult, consilierul judeetan PSD face aluzie la faptul ca Danaila se lauda cu o idee care nu a fost a lui, ci i-a fost “soptita de o pasarica” si acum, liberalul se da mare ca a oferit el solutia deblocarii investitiei de la sectiile de Cardiologie si Pediatrie ale Spitalului Judetean: <<„Pompieristic”????!!!!!????? Oare cu ce l-au suparat bravii salvatori pe dl. Presedinte PNL Braila?
Strategia Judetului Braila exista si se aplica. A fost votata de consilierii din mandatul trecut si de cetateni in 2016.
Actiunile referitoare la investitiile nefinalizate ale CJ (si nu numai) la SJU au inceput din august 2016. Unele sunt intr-un stadiu mai avansat, altele nu. Dar se vor finaliza toate. Numai ca trebuie privit totul in ansamblu, nu la „ghici”.
Dar daca sopteste ceva o pasarica, ne dam mari ca a fost ideea noastra!!!
Felicitari pentru „initiative”!
Fapte, nu vorbe!>>

Contactat telefonic, Florin Mircea ne-a spus ca de fapt, “solutia lui Danaila” nu este a lui Danaila. Mai exact, Mircea, care este presedintele Consiliului de Administratie de la Spitalul Judetean Braila, ne-a explicat ca in ultima vreme au fost analizate mai multe variante de solutionare a problemei de la sectiile de Cardiologie si Pediatrie, atat in CA, dar si cu conducerea CJ Braila, insa nu s-a dorit sa se anunte public aceste detalii, pana cand nu se asigurau ca varianta gasita este legala si poate fi pusa in practica. Mircea banuieste ca “o pasarica” din spital care avea acces la aceste informatii i le-a furnizat liderului liberal, iar Danaila s-a grabit sa iasa intr-o conferinta de presa si sa anunte totul, ca si cum ar fi fost ideea lui.

Precizam ca si presedintele CJ, Iulian Chiriac, ne-a declarat zilele trecute ca varianta propusa public de Danaila era cunoscuta si analizata de ceva vreme cu conducerea Spitalului Judetean, insa nu erau lamurite toate aspectele legale si de aceea, nu s-a dorit sa fie prezentata public, deocamdata.