NECHITA, CATRE CHIRIAC: FAPTUL CA AVETI SAU NU PURICI ACASA ESTE IRELEVANT PENTRU FUNCTIA DVS DE SEF AL JUDETULUI

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) este indignat de comentariul facut de presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, legat de reclamatiile ca ar fi purici in saloanele Spitalului Judetean Braila. Chiriac a spus ca astfel de lucruri se mai intampla si a comentat, zambind, ca si sotia sa i-a spus cu cateva zile in urma ca au purici in casa.

In acest context, Nechita (foto) a scris pe o retea de socializare ca “e vai de cetatenii acestui judet” daca Iulian Chiriac “o sa faca purici si la CJ Braila: <<VAI DE CETATENII ACESTUI JUDET, DACA O SA FACETI PURICI SI LA CJ BRAILA.
Faptul ca aveti sau nu purici acasa este irelevant pentru functia de care sunteti tare mandru de „SEF AL JUDETULUI”. Important pentru cetatenii acestui judet este sa va onorati promisiunile facute in ultima sedinta ordinara si anume ca: VETI EXPLICA IN CADRUL CONFERINTEI DE PRESA A PSD BRAILA STRATEGIA DE STABILIRE A SALARIILOR DE BAZA A 7 INSTITUTII SUBORDONATE PRECUM SI A APARATULUI DE SPECIALITATE AL CONSILIULUI JUDETEAN BRAILA. Vineri, asteptam cu interes sa vorbiti despre discriminarile facute atat intre institutiile subordonate, cat si in cadrul institutiei pe care o „conduceti”!
Sau inca nu ati primit raspunsul sau acceptul mai marilor dumneavoastra!?>>.