ROTARU: AM SERIOASE SEMNE DE INTREBARE IN LEGATURA CU BUNELE INTENTII ALE LIBERALILOR, CARE UNA SPUN SI ALTA FAC

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, sustine ca nu are nicio incredere in bunele intentii ale liberalilor, care in ultima vreme, la modul public, sunt foarte vocali in a ataca PSD si a se prezenta drept cei corecti si cinstiti, dar care atunci cand este vorba de fapte, se preteaza la lucruri care nu le fac cinste. Rotaru a amintit atat de modul suspect in care omul de afaceri Vasile Dogarescu (PNL) a obtinut un teren in statiunea Lacu Sarat la un pret derizoriu si fara licitatie, dar si de votul impotriva dat de liberalii din Chiscani la asocierea comunei cu Municipalitatea si CJ, in vederea dezvoltarii statiunii amintite.

Presedintele PSD considera ca liberalii nu au dreptul moral sa vorbeasca despre situatia statiunii si faptul ca nu s-a facut asocierea, fiindca daca consilierii PNL ar fi votat pentru, s-ar fi aprobat proiectul de hotarare privind acea asociere: “Constat in ultima vreme ca ai nostri colegi liberali au solutii la toate, au rezolvarea problemelor. Deocamdata, guvernarea judetului si a majoritatii unitatilor administrativ teritoriale este la PSD, avem si Guvernul si avem si responsabilitatea pe care trebuie sa ne-o asumam, fie ca lucrurile merg bine, fie ca nu merg foarte bine in toate zonele.

Dar constat ca de la vorba, la fapte, la liberali, este o mare diferenta. Daca tot ii durea foarte tare de statiunea Lacu Sarat, de ce n-au votat asocierea? Daca tot ii durea foarte tare de statiunea Lacu Sarat, de ce au fost de acord cu aceasta hotarare (de respingere a asocierii – n.r.)? Bun, o ducem in curtea noastra si-o sa luam masuri cu ai nostri. Ce facem mai departe? Rezolvam problema Lacului Sarat asa?

Deci nu se poate, cand ajungi intr-o asemenea pozitie, trebuie sa-ti asumi ca esti acolo pentru bunul mers al lucrurilor si pentru rezolvarea problemelor, nu pentru rezolvarea problemelor unora! Eu am serioase semne de intrebare despre bunele intentii ale liberalilor care, repet, au solutii la toate, ne spun cum sa facem, ce ar trebui sa facem si nu facem noi, dar iata ca avem un caz foarte concret in care nu numai ca n-au facut asa, dar au facut exact invers. Si altfel, clameaza nenorocirile pe care le aduce PSD peste tot!”.