VARGA, DESPRE PSD-ISTII CARE CRITICA AFACEREA DOGARESCU – LACU SARAT: HOTULUI, DE HOT II E FRICA!

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) crede ca in loc sa-l critice pe omul de afaceri Vasile Dogarescu (secretar general al PNL Braila) si investitia pe care acesta are de gand sa o faca in statiunea Lacu Sarat, liderii PSD locali ar face mai bine sa-si vada de trebuile lor ca edili si  sa-si puna in practica promisiunile electorale. Varga este de parere ca Dogarescu este atacat pe nedrept, pentru modul in care a obtinut de la Consiliul Local Chiscani doua terenuri in statiunea Lacu Sarat, fara licitatie, la un pret de circa 30 bani/mp/luna.

Dupa ce unii lideri PSD Braila au comentat ca modul in care i-au fost atribuite terenurile lui Dogarescu nu este legal, ca pretul este unul derizoriu si au vorbit despre o posibila “fratie imobiliara” de la Chiscani si despre implicarea liberalilor in “tunul Lacu Sarat”,  Vasile Varga le sugereaza social-demcoratilor sa-si vada de problemele si neregulile din propria curte, in loc sa se uite in curtea altora.

Consilierul liberal scrie intr-o postare facuta pe o retea de socializare: <<Asta era cea mai mare problema a brailenilor acum, faptul ca un om de afaceri doreste sa investeasca in Lacu Sarat, statiune de interes national lasata in paragina de zeci de ani. Faptul ca doreste sa redea interesul turistilor in cautare de spatii de cazare normale pot spune, prin investitii de miliarde de lei, asigurand totodata si batranilor ce vin la tratament conditii optime, e pus la zid si tinta unor anchete, de cine?, tocmai din partea celor ce sunt la guvernare de 30 de ani si care nu au facut nimic lasand Lacu Sarat precum si multe obiective brailene in starea deplorabila in care se afla! (stadionul de atletism, bazinul de la LPS si exemplele pot continua)
Din punctul meu de vedere si nu vreau sa fiti ironici, e normal sa te ajute statul atunci cand investesti in ceva de viitor, totusi se plateste o redeventa, nu e gratuit nimic.
Daca cineva e vinovat sa plateasca, daca actele nu intrunesc conditiile legale prevazute de lege, sa fie anulate, insa ar trebui sa lase orgoliile si culoarea politica si sa gandeasca constructiv tocmai domnii de la PSD ce se intrec in interviurile din presa locala, Dogarescu lasa ceva in urma lui si nu drumuri pline de gropi precum cei aflati la guvernare. Primaria Braila nu a fost in stare sa investeasca niciun leu in statiune, asteptand finalizarea unui proces anevoios, acum cand au si primarii si guvern, tocmai oamenii lor au dato-n bara, un dute vino perpetuu ce ne face rau noua, tuturor.
Asfaltarile din Vidin nu fac si ele obiectul unor anchete??? DNA’ul nu se sesizeaza din oficiu atunci cand Primaria semneaza contracte cu firme aflate in Insolventa?

Stiti proverbul acela: „hotului de hot ii e frica”!
Dle Primar, cu tot respectul, mi-as dori să spun si eu dupa 4 ani in fruntea Primariei „a facut treaba Dragomir”, asta ca sa va parafrazez pe dvs…
Puneti mana la treaba lasati orgoliile si criticile ieftine si faceti ceva pentru popor… ati castigat voturile romanilor prin promisiuni, duceti-le la bun sfarsit nu le lasati la stadiul de promisiuni, deja electoratul e neincrezator in clasa politica si satul de de minciuni, schimbati-le parerea in bine!>>.