“AVETI VREO TREABA CU DOAMNA, VRETI SA O INVITATI LA O CAFEA? CASATORIILE SE FAC LA PRIMARIE!” “STIM CINE FACE IMPERECHERILE LA CJ!”

In ciuda eforturilor presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), de a reteza din fasa orice tentativa de scandal in sedintele de plen, pare ca aceasta este o dorinta fara sorti de izbanda. La cea mai recenta sedinta a CJ, “impunsaturile” intre alesi au fost nenumarate, iar cei care si-au “incrucisat spada” au fost, de cele mai multe ori, liberalul Ovidiu Nechita si PND-ista Simona Draghincescu.

Un astfel de episod s-a intamplat atunci cand Nechita a luat cuvantul pentru a face cateva comentarii legate de bugetul judetului si a fost interupt de Draghincescu, ce comenta ironic ce spunea liberalul.

“Am ridicat mana si vreau sa vorbesc, nu am intrerupt! Sau uite, va rog frumos, faceti-mi loc langa doamna consilier (Simona Draghincescu – n.r.), acolo, ca poate daca vin langa dvs, in randul membrilor PSD, poate ma intelegeti mai bine!”, a cerut Nechita.

“Domnule Nechita, va rog frumos, spuneti ce aveti de spus, ca pierdem timpul aici cu…”

“Are doamna treaba…”

“Aveti vreo treaba cu doamna consilier, vreti sa o invitati la o cafea?”, l-a luat peste picior Chiriac pe Ovidiu Nechita.

“Pai daca doriti atunci sa dati cuvantul doamnei inainte, ca vad ca ma intrerupe, faceti-mi loc intre consilierii PSD, acolo, poate in felul asta ma intelegeti mai bine!”

“Casatoriile se fac la Primarie, nu la Consiliul Judetean, va rog frumos!”, a continuat Chiriac cu ironiile.

“Da, stim cine face lucrul asta, imperecherile stim cine le face in Consiliul Judetean!”, a replicat liberalul.