BOTEA, CATRE VARGA: FITI PRUDENT IN COMPARATIILE CU PARINTELE POMOHACI, CA S-AR PUTEA SA VA DAU IN JUDECATA!

Consilierul municipal brailean Bogdan Botea (PND) se simte jignit de faptul ca liberalul Vasile Constantin Varga il compara cu parintele Pomohaci, doar fiindca a folosit apelativul “domnisor”. Botea (foto) spune ca atunci cand l-a numit pe Vasile Varga “domnisor” a facut referire la varsta acestuia si a dorit sa faca diferentierea clara intre tanarul consilier judetean si tatal sau, deputatul Vasile Varga.

“Nu ma asteptam la un astfel de comentariu din partea dvs, un jurist, un om cu carte, sa folositi si apelative genul Parintelui Pomohaci (domnisor)”, a comentat Varga dupa ce a fost numit “domnisor”.

Aceasta  declaratie l-a deranjat insa atat de tare pe avocatul Botea, incat acesta l-a avertizat pe liberal sa fie mai atent ce comparatii face, fiindca risca sa fie dat in judecata: <<Sa fiti prudent in comparatii cu parintele Pomohaci, s-ar putea sa nu inteleg ironia si va dau in judecata! Apelativul „domnisorule” este folosit foarte des in Ardeal si inseamna tanar sau tinerel! Daca va simtit ironizat, incercati sa nu insultati, stimabile domn Varga>>.