BOTEA: CONSILIERII PNL N-AU COMPETENTA JURIDICA SI ADMINISTRATIVA. MULTI DINTRE CONSILIERII PSD FAC FIGURATIE IN CLM

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) considera ca liberalii braileni mai mult simuleaza opozitia, decat sa faca o opozitie adevarata. Botea sustine ca de multe ori, comentariile facute de consilierii municipali PNL dovedesc faptul ca acestia nu se pricep nici in domeniul administrativ si nici in cel juridic. Pe de alta parte, consilierul PND este de parere ca nici alesii PSD nu-s mai buni, fiindca multi dintre acestia fac figuratie in Consoliul Local Municipal Braila.

“PNL voteaza cu doua maini proiectele PSD si mai ales in cele mai importante probleme! Nimeni de la PNL nu a analizat proiectele importante (mai ales cele privind bugetul municipiului)! Comentariile facute de consilierii PNL arata lipsa de competenta in domeniul juridic si mai ales administrativ! (Nu spun ca cei de la PSD sunt mai grozavi, multi fac figuratie in CLM, cu cateva exceptii, dar PNL simuleaza bine, ca si la nivel central, ca este partid de opozitie!)

Am ajuns noi, de la PND, sa votam contra unor proiecte, iar PNL sa voteze pentru! Deci USL traieste! Lumea trebuie sa inteleaga ca PNL nu este partid de dreapta, asa cum PSD nu este un partid de stanga!”, a comentat Botea, pe o retea de socializare.