BOTEA, LUI VARGA: NU SUNTETI IN MASURA SA IMI REPROSATI LIPSA DE ETICA POLITICA. SUNTETI NECOPT, MAI ALES IN POLITICA

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) sustine ca liberalul Vasile Constantin Varga (consilier judetean) este in eroare, din cauza “lipsei de experienta”, in ceea ce priveste “asa-zisa sustinere” pe care PND Braila i-o acorda PSD. Chiar daca PND Braila a semnat un protocol de colaborare cu PSD si cele doua partide sunt la modul oficial aliati politici, Botea (foto) spune ca PND “nu da un vot in alb” PSD si ca el, personal, nu voteaza la ordinul nimanui. Oricum, in opinia PND-istului, situatia proasta in care se afla Braila la ora actuala i se datoreaza si PNL-ului, care s-a aliat cu PSD, in formatul USL.

Intr-un comentariu facut pe o retea de socializare, consilierul PND mai spune ca tanarul liberal este “necopt, mai ales in politica” si tocmai de aceea l-a si numit “domnisor”: <<M-am adresat cu apelativul „domnisor” intrucat va vad mai tanar si mai necopt, mai ales in politica si ca sa nu fiti confundat cu respectabilul dvs tata, pe care il respect ca profesionist! Insa cu privire la asa-zisa sustinere a PSD si colaborarea noastra cu acest partid, sunteti, din pacate, in eroare, tot datorita lipsei de experienta, intrucat si datorita PNL si asocierii din USL se datoreaza starea de lucruri din Braila.

Cu privire la colaborarea cu PSD pe care o speculati tendentios, va asigur ca nu este un vot in alb dat acestui partid si va garantez ca eu, personal, NU VOTEZ LA ORDINUL NIMANUI. Am observat insa ca in CLM, cei care voteaza „cot la cot” cu PSD sunt colegii dvs, ceea ce este destul de lipsit de etica politica. NU CRED CA SUNTETI IN MASURA SA IMI REPROSATI LIPSA DE ETICA POLITICA. Aceasta este si motivul pentru care am candidat in acest mandat>>.