CHIRIAC, CATRE NECHITA: “DOMNULE CONSILIER, CALM! LUATI-VA PASTILELE!”

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), pare sa fi adoptat o noua tactica, in relatia cu consilierii judeteni liberali. Chiriac a declarat in urma cu cateva zile, intr-o conferinta de presa, ca de acum inainte, din punctul sau de vedere, nu PNL reprezinta opozitia la Braila, ci presa si ca atare, nu le va mai raspunde in niciun fel liberalilor, ci va raspunde numai intrebarilor presei.

In sedinta CJ de astazi, presedintele si-a pus in practica noua viziune asupra opozitiei si nu a raspuns la interpelarile alesilor liberali, care au fost umiti sa vada ca intrebarile lor raman “in aer”.

Atat Alexandru Danaila (PNL), cat si Ovidiu Nechita (PNL) i-au cerut in repetate randuri sefului judetului sa dea un raspuns intrebarilor lor, legate de diverse puncte aflate pe ordinea de zi. La un moment dat, Chiriac a spus: “O sa dau raspunsul in presa”. “Atunci sa voteze presa proiectele de hotarare!”, a replicat Nechita.

Pe de alta parte, spre finalul sedintei, iritat de faptul ca dupa parerea sa, Ovidiu Nechita vorbea prea mult si prea des, Iulian Chiriac i-a spus: “Domnule consilier, calm! Calm! Luati-va pastilele!”.

„Pastilele sa vi le luati dvs!”, i-a raspuns liberalul.