CHIRIAC: DACA NU SUNT MULTUMITI DE SALARII, DIRECTORII DIN CJ SA-SI GASEASCA UN JOB MAI BINE PLATIT, NU-I OPRESTE NIMENI!

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, nu exclude ca unii dintre directorii din subordinea sa fie nemultumiti ca nu li s-au majorat si lor salariile, in contextul in care ceilalti angajati ai CJ vor incasa mai multi bani, incepand din luna iulie. Chiriac spune insa ca nu toti directorii sunt nemultumiti, fiindca a discutat cu ei despre gandirea pe care a avut-o, atunci cand a decis sa nu le majoreze salariile si acestia au spus ca au inteles: “Cred ca domnii directori au inteles ca salariile lor sunt indesatulatoare. Eu va spun ca CJ, directorii si functionarii publici au salariile cele mai mari din partea administrativa a judetului, adica au salariile putin mai mari decat cele de la Primaria municipiului Braila, ceea ce mi se pare si corect”.

Intrebat daca directorii nu l-au amenintat ca-si dau demisia, in cazul in care nu li se mareste si lor salariul, presedinte CJ a spus: ”Nu, nu! Dar eu va spun ca discutiile au fost foarte OK, adica n-am avut presiuni foarte mari, ca eu imi dau demisia, ca depun contestatie ca nu mi-ati marit… Am zis <<Mai oameni buni, asta este bugetul, atat putem face, asta este varianta, spuneti daca aveti alte propuneri, niciun fel de problema!>> si am mers mai departe”.

Intrebat daca ar fi fost impresionat, in cazul in care vreun director l-ar fi amenintat ca-si da demisia, in cazul in care nu i se mareste salariul, seful judetului a spus: “As fi plans! Cei care doresc sa munceasca, sa munceasca, cei care vor sa-si dea demisia, sa-si gaseasca un job mai bine platit, nu-i opreste nimeni. Piata fortei de munca este libera!”.