CHIRIAC, DESPRE “MAMA OMIDA” NECHITA: SA GHICEASCA NUMERELE CASTIGATOARE LA LOTO SI SA NE DEA BANII CA SA FACEM PROIECTE PENTRU BRAILA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), l-a ironizat astazi pe consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL), legat de asa-zisele sale capacitati profetice, dovedite prin faptul ca acesta a anticipat cu cateva luni inainte ce persoane vor castiga concursurile pentru posturile de directori adjuncti in institutia amintita, dar si faptul ca ruda unui „baron” local va fi angajata in Consiliu.

Mai exact, la finele lui 2016, Nechita declara ca poate spune numele celor pe care presedintele Chiriac (foto) ii va instala in posturile de directori adjuncti in cursul anului 2017 – respectiv Dragos Croitoru, Nicoleta Lefter si Livia Damian. De asemenea, liberalul anticipa ca acelasi Chiriac va aduce inapoi in CJ o functionara pensionata din aceeasi institutie – respectiv Didina Musat, care este nasa fostului sef CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu (PSD, pe atunci).

Deocamdata, “profetiile” legate de Musat si Lefter s-au implinit, cele doua persoane castigand concursurile organizate de Agentia Nationala a Functionarilor Publici pentru ocuparea posturilor respective, iar pe 25 august se va da un alt concurs, consilierul PNL fiind sigur ca acesta va fi castigat de catre Dragos Croitoru.

Dat fiind ca Nechita se mandreste cu faptul ca o buna parte dintre “profetiile” facute de el acum mai bine de jumatate de an s-au adeverit, ba chiar anunta ca este posibil sa faca si alte previziuni, la fel de interesante, presedintele CJ ii sugereaza acestuia sa-si puna in valoare talentele premonitorii in interesul judetului, sa ghiceasca numerele la loto si sa dea banii pentru realizarea unor proiecte in interesul comunitatii: “Eu nu aveam de unde sa stiu cine castiga posturile de la CJ scoase la concurs.  Se pare ca domnul Nechita are niste calitati extraordinare. Propun sa ne dea si noua, brailenilor, numerele la 6 din 49 si sa mai facem lucruri bune cu niste bani castigati corect, cinstit, prin calitatile domnul Nechita, ca sa mai facem niste proiecte pe-aici, prin orasul si judetul Braila.

Eu nu aveam de unde sa stiu cine castiga, dar se pare ca dansul are calitati foarte bune. Cine stie, poate ar trebui sa-i facem publicitate si sa ajutam oamenii nevoiasi, la 6 din 49, la bingo… Era o gluma…”.