CHIRIAC: EU NU AM NICIO TREABA CU SOARE SAU CU LUMEA INTERLOPA. AM INTELES CA DANAILA ARE O RELATIE FOARTE BUNA CU SOARE

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), considera ca s-a ajuns prea departe cu atacurile la adresa sa si ca liberalii se preteaza la lucruri inacceptabile. Dincolo de declaratiile publice ale presedintelui PNL Braila, Alexandru Danaila, care reclama ca seful judetului i-ar fi amenintat pe liberali ca va veni o furtuna asupra lor si vor fi maturati de pe scena politica, mai nou, Chiriac este convins ca tot de la PNL a plecat un zvon mincinos, legat de o presupusa legatura de rudenie a sa cu Marian Danut Soare, un personaj din lumea interlopa, care intentiona sa cumpere terenul de pe Calea Galati, din spatele Muzeului, tranzactie ce a devenit subiect de controverse in ultimele zile.

Mai exact, zvonul respectiv se referea la faptul ca “gandirile si razgandirile” Municipalitatii – conduse de primarul Marian Dragomir (PSD) – legate de achizitionarea terenului cu pricina, in baza dreptului de preemptiune, ar fi avut de-a face cu faptul ca presedintele CJ, Iulian Chiriac, (PSD) si Marian Danut Soare ar fi fost cumnati si se incerca sa se rezolve problema in asa fel, incat sa iasa bine pentru toata lumea.

Chiriac ne-a declarat astazi ca zvonul este o minciuna sfruntata si este convins ca acesta a fost scornit de liberali si lansat pe piata, ca sa-l compromita pe presedintele CJ. Iulian Chiriac crede ca inainte de a-i acuza pe altii de legaturi cu interlopii, liberalii ar trebui sa se uite la ei in curte.

Mai mult, seful judetului il arata cu degetul pe presedintele Danaila, fost viceprimar al municipiului: “Ma faceti sa rad… Soare e cumnatul meu?! Si verisoara mea este Luna, nu?

Nu, nu stiu cine este acest om, nu l-am intalnit in viata mea si nu stiu cum arata. Pot sa va confirm insa ca stra-stra-stramosii mei sunt Decebal si Burebista, iar daca domnii de la PNL au inceput sa-mi faca arborele genealogic, au inceput sa o faca gresit: sa inceapa de le Decebal si Traian! Informatia este total falsa, nu am nicio legatura cu astfel de personaje, nu o sa am niciodata, iar daca Doamne-fereste, vreodata, in neamul meu o fi vreun interlop, ma dezic total de el.

Dar sa-l intrebe pe onor presedintele Danaila, ca am inteles ca are o relatie foarte buna cu acest Soare, asa, din niste informatii pe surse… De cand era viceprimar, cu terenuri si alte lucruri…

Am impresia ca deja e ceva personal. Nu am astfel de neamuri si n-o sa fac niciodata afaceri in Braila, spre deosebire de altii care au facut si care au sustinut diverse personaje. Inteleg ca domnii de le PNL sunt intr-o lumea povestilor, cu tunete, fulgere, cu cumnati, cu Soare, cu Luna; cred ca eu raman la povestile pe care le citesc fiicei mele, nu mai ascult la astfel de lucruri de-ale lor.

Se merge prea departe! Nu au de ce sa se lege de mine si ma pun langa interlopi, acum?! Nu am nicio treaba cu lumea asta interlopa! Sa vada ei cu cine vorbesc si cu cine au afaceri!”.