CHIRIAC: MIE NU MI S-A PARUT O AMENINTARE. DACA DOMNUL ROTARU DORESTE SA-I PREZINT ACTIVITATEA MEA LA CJ, O POT FACE ORICAND

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac (PSD), spune ca nu are nicio problema daca vreodata, conducerea PSD va dori sa analizeze activitatea pe care o desfasoara el la conducerea CJ. Chiriac a raspuns in acest fel cand a fost intrebat astazi de ziaristi in legatura cu declaratia presedintelui PSD Braila, Ion Rotaru, care spunea ca daca seful CJ vede o „amorteala” la organizatia politica amintita, atunci si conducerea PSD s-ar putea sa se uite mai bine ca sa vada ce se intampla la CJ.

“Oricand partidul ma poate chema si voi da cu mare drag colegilor mei exact ce se face aici, la CJ. Dar sunt si onor colegii consilieri care pot informa conducerea partidului; dar oricand, la orice ora, ma pot prezenta in fata conducerii actuale a partidului, cu raportul de activitate si cu ce am intreprins pana acum”, a spus seful judetului.

Chiriac este de parere ca desi tonul era usor iritat, declaratia lui Rotaru nu era o amenintare: “Eu va spun ca nimeni nu este batut in cuie. Daca domnul presedinte Rotaru doreste o astfel de discutie, oricand eu pot sa-i stau la dispozitie. Mie nu mi s-a parut o amenintare. Eu cred ca a fost a reactie de moment si vom ramane intotdeauna colegi”.

Declaratia integrala a presedintelui Chiriac pe aceasta tema, aici: