CHIRIAC: SUNTEM INTR-UN PIC DE AMORTEALA LA PSD BRAILA, ORGANIZATIA TREBUIE DINAMIZATA SI UNII TREBUIE SCHIMBATI DIN FUNCTII

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, este de parere ca in ultima vreme, organizatia judeteana PSD se afla “intr-un pic de amorteala” si tocmai de aceea ar fi nevoie de mai multa tinerete si dinamism in noua echipa de conducere. Chiriac, care are de gand sa-si depuna candidatura pentru functia de presedinte al PSD Braila, spune ca si-ar dori ca noua echipa de conducere social-democrata sa imbine dinamismul tinerilor cu experienta seniorilor: “Mi-as dori o echipa mixta, care sa cuprinda si partea de experienta, dar si partea de tinerete, aplomb. E foarte important sa facem un melanj din cele doua, pentru ca nu-mi va folosi doar partea de experienta, ci imi va folosi si putin partea de tinerete, cu motoarele turate, astfel incat aceasta organizatie sa prinda o alta forma, o alta dinamica. E parerea mea personala, organizatia trebuie putin armonizata si impulsionata de la spate, suntem intr-un pic de amorteala, trebuie facute, din punctul meu de vedere, schimbari si prin anumite locuri, pentru ca unii oameni s-au plafonat, sunt de foarte mult timp pe anumite functii”.

Chiriac a mai precizat ca senatorul Ion Rotaru este presedinte interimar, nu unul ales si ca acesta “a sustinut viata organizatiei in continuare, la un anumit nivel inalt, dar acum trebuie facuta o schimbare, din punctul meu de vedere”. Liderul PSD este de parere ca noul presedinte social-democrat local trebuie sa inceapa deja sa pregateasca anul electoral 2020,  sa selecteze tineri care sa fie pregatiti special in acest scop in perioada urmatoare, “pentru ca mi-as dori in anul 2020 o lista cu consilieri mai vivaci, mai energici, mai tineri, mai cu experienta”.