CHIRIAC: VOI CANDIDA PENTRU PRESEDINTIA PSD BRAILA. A VENIT TIMPUL SA FACEM O SCHIMBARE DE GENERATII

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, va candida pentru functia de presedinte al PSD Braila. Chiriac a admis astazi ca este interesat de functia amintita si a explicat ca inca nu s-a stabilit oficial data alegerilor interne din PSD, ci deocamdata se stie doar ca  in principiu, se vor desfasura in luna septembrie. In orice caz, seful judetului este de parere ca este necesara o schimbare de generatii in PSD Braila, pentru o dinamizare a activitatii de partid.

Intrebat care sunt calitatile care l-ar recomanda pe el pentru a prelua conducerea PSD Braila, Chiriac ne-a declarat: “Eu cred ca numai faptul ca sunt de 20 de ani in acest partid si ca n-am ars absolut nicio etapa… Cred ca acesti 20 de ani – de fapt, 21 de ani, ca eu m-am inscris in partid in octombrie 1996, anul acesta voi face 21 de ani in partid, adica jumatate din viata mea. Consider ca n-am ars nicio etapa, consider ca am invatat lucrurile incet, ca am invatat lucrurile bune de la fostii si actualii colegi ai mei si de ce nu, poate ca a venit timpul sa facem si o schimbare de generatii in PSD Braila. Chiar daca daca domnul Rotaru (senatorul Ion Rotaru, presedinte interimar al PSD Braila – n.r.) a anuntat ca candideaza.

De ce sa nu fie o competitie? Daca domnul Rotaru isi doreste sa candideze la aceasta conducere, voi candida si eu, de ce nu? Poate vor candida mai multi colegi”.