CHIRU: DE ZILELE BRAILEI, DRAGOMIR A ARUNCAT BANI IN VANT, PENTRU A PRIMI LIKE-URI PE FB, APRECIERI SI LINGUSEALA DE LA ACTIVUL PSD

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru (foto), se declara dezgustat de modul in care speculeaza primarul Marian Dragomir (PSD) orice eveniment organizat de Municipalitate, in interesul propriei imagini. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Chiru apreciaza ca Dragomir a folosit „Zilele Brailei” in scop electoral, avalansa de fotografii si filmari postate pe Facebook avand scopul de a obtine like-uri si linguseli de la activul de partid, care, in opinia sa, la PSD este foarte activ si foarte bine organizat.

Taranistul este de parere ca frenezia de care a dat dovada edilul sef cu ocazia Zilelelor Brailei nu se justifica in niciun fel, fiindca orasul este “pe tobogan”, in “declin considerabil”: <<Sunt de acord ca fiecare oras isi poate serba inclusiv zilele… in mod fastuos, chiar!
Cazul orasului nostru este unul special, noi nu avem ce sarbatori !
Dupa 70 de ani cu o conducere comunista sau neo, non stop, Braila este un loc in declin considerabil. Sa arunci bani in vant, pentru a primi like-uri pe Facebook aprecieri si periat, toata linguseala… aferenta, de la activul de partid (foarte numeros si viu, la Braila), mie mi se pare o bataie de joc la adresa celor care contribuie, la cei care sustin real bugetul local, la societatile comerciale care sunt ucise zilnic si a celor care duc greul.
Ca sa-ti permiti sa „sari in sus”… vorba veche romaneasca, consider ca trebuie sa fie un motiv. LA BRAILA NU EXISTA nici unul! Consider ca lucrurile sunt sub orice critica, bucuria manifestata, in ultima saptamana, la varful administratiei locale este total nejustificata! Acest oras si judetul intreg sunt pe… tobogan. Oamenilor li se serveste periodic „paine si circ”, „panem et circenses” vorba scriitorului roman Juvenal, pentru a acoperi decenii de esec total!
Ti se face lehamite!>>.