CHIRU, DESPRE CANCIU: GEMETE, SUGHITURI… A DEVENIT OPOZANT! CE-I LA GURA LUI! FUNCTIILE LUATE DE POMANA DE LA PARTID CUM VIN, ASA SE DUC!

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru (foto), este amuzat de agitatia inspectorului scolar general al Brailei, Catalin Canciu, care a fost demis zilele trecute din functie si care, din 4 septembrie, ar trebui sa revina la catedra. Seful ISJ a anuntat ca va ataca in instanta decizia de demitere, dat fiind ca o considera arbitrara si ilegala, avand la baza considerente politice si mai nou, Canciu a inceput sa vada si sa critice public si “mizeriile” din Braila, pe care pana acum, in ultimii ani, nu le-a vazut, sau daca le-a vazut, nu l-au deranjat.

Chiru considera ca seful ISJ nu intelege anumite lucruri si ii explica acestuia, intr-o postare facuta pe o retea de socializare, ca “functiile luate de pomana de la partid cum vin, asa se duc!”.

Mai mult, taranistul ironizeaza “gemetele, sughiturile si injuraturile” lui Canciu, care, brusc, dupa demitere, “a devenit opozant” al sistemului: <<Oamenii… in general, nu inteleg anumite lucruri.  Deunazi, inspectorul sef… la invatamant a fost dat afara de acelasi partid care l-a cocotat in varf! Suparare mare, fratilor! Gemete, sughituri… acum au venit injuraturi si brusc, surpriza!!!! fostul a devenit opozant! Ce-i la gura lui!
Un amic de prin politica noastra de Balta l-a luat la ture si i-a spus lucruri adevarate, bine a facut!
Ce vreau sa spun, a nu stiu cata oara (fie scris, fie in intalniri sau adunari cu unii …): functiile luate de pomana de la partid, cum vin, asa se duc! Daca s-a facut si plata… pentru pozitia respectiva si careva din partid nu a respectat intelegerea, este un alt risc! Chiar ca ar fi interesant sa auzim o varianta de genul!
Vorbeam zilele trecute de functii la varful administratiei si ocuparea lor prin procedeele cunoscute si revin cu concluzia : Tot inainte „tovarisci”! >>.