CHIRU: DRAGOMIR, CURATA PRIMARIA DE NESIMTITI CARE NU-SI FAC TREABA SI SUNT PLATITI DIN BANII NOSTRI! DACA VREI SA-I TII, PLATESTE-I DIN BANII TAI!

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, ii cere public primarului municipiului, Marian Dragomir (PSD), sa inceteze „ping-pong”-ul pe care-l face in mediul virtual cu liberalii si sa se concentreze pe rezolvarea problemelor comunitatii, care sunt multe si grave. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Chiru ii enumera edilului sef cateva dintre problemele la care face referire si ii sugereaza acestuia sa ia masuri cat mai repede, fiindca brailenii sunt deja satui de vorbe goale. Una dintre solicitarile taranistul este ca Dragomir este sa faca curatenie in Primarie, adica fie sa dea afara “nesimtitii” care nu fac nimic, dar isi iau salariul luna de luna, fie sa-i plateasca din banii lui ai ai PSD.

Declaratiile lui Gheorghe Chiru vin pe fondul schimbului de replici acide intre Dragomir si liberali, pe tema tranzactiei controversate legate de terenul de pe Calea Galati, din spatele  Muzeului, pe care Primaria dorea sa-l cumpere: <<Dragomir Viorel Marian, nu inteleg de ce faceti din „tantar armasar” cu totii. Nu astea sunt problemele Brailei!
Cauta sa rezolvi situatia de la partid cu lipitorile de serviciu… care distrug bugetul local. Rezolva situatia din directii… unde sunt pline de membrii de partid si mananca bani publici degeaba.  Curata Primaria de nesimtiti care nu-si fac treaba si sunt platiti din banii nostri, din pacate. Daca vrei sa-i tii in continuare, plateste-i din buzunarul propriu sau al partidului.
Rezolva problema achizitiilor publice, pentru ca sunt un dezastru in continuare, dovada ca lucrarile sunt facute de mantuiala, de ai vostri.
Vezi ca ai un viceprimar care nu a invatat in 14 luni nimic si iti aduce deservicii.
Rezolva problemele cu taxele si impozitele si modul de lucru la finantele publice locale, inclusiv lucrul cu populatia. Acolo totul este ca pe timpul lui „Tataia”.
Asfalteaza strazile, nu dupa criterii politice si la sugestiile unor neaveniti de prin partid
Vezi ca cimitirele sunt o mizerie, un dezastru si nu inteleg de ce esti pasiv la aceasta problema ce tine de respect. Tu ai vizitat un cimitir din Braila, sa vezi ceva inacceptabil, oriunde in lume?
Lasa ping pong -ul in spatiul virtual, pentru puncte electorale, cu unii… ca nu intereseaza pe nimeni. Nu uita ca ai fost ales de un numar foarte mic de alegatori (in raport cu numarul locuitorilor), pe ceilalti trebuie sa-i convingi ca nu esti ca inaintasii tai (politici), adica niste catastrofe!
Ti-am enumerat doar cateva chestiuni care trebuie sa te preocupe.
Inca… iti doresc succes!>>.