CUCU, CATRE CEI DIN CJ: NESIMTITILOR, VENITI AICI! O MASINA SI-A SPART BAIA MOTORULUI, DIN CAUZA GROPILOR!

21032602_1544515905592144_4524393759058220818_n

Fermierul brailean Marcel Cucu este indignat de starea drumurilor din judet, in special in zona Oprisenesti – Bordei Verde – Viziru, pe care o strabate mai des si unde, dupa cum spune el, carosabilul este plin de gropi, facand ca circulatia rutiera sa devina cu adevarat periculoasa pentru soferi si pasageri. Potrivit lui Marcel Cucu, pe acest sector de drum nu exista pana astazi niciun marcaj rutier si niciun semn de circulatie, iar acest lucru nu facea decat sa inrautateasca situatia, dovada ca se intampla foarte des incidente in zona.

In acest context, Cucu este iritat ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, sustine ca soseaua nu este chiar „praf” si mai mult, ca este marcata. Fermierul  a comentat astazi, pe o retea de socializare: <<Citate din pozitia presedintelui Consiliului Judetean: “Oricum, drumul nu este praf. Este semnalizat, exista o restrictie de viteza de 60 km/h. Este restrictionat.”, si „… stim situatia tuturor drumurilor judetene, in mod real>>.
Minte! Nu exista absolut niciun semn de circulatie, de la Oprisenesti pana la Viziru, niciun marcaj, nicio avertizare de niciun fel! (foto 1 – n.r.)Iar daca domnia sa… stie situatia, e foarte clar ca nu se va intreprinde nimic, caci in imaginea sa, “Oricum, drumul nu este praf”. Deci sa asteptam sa fie… praf!!! Pana atunci, cine isi asuma accidentele, mai ales cele cu victime decedate, nu cumva iresponsabilitatea aceasta este o crima? Isi asuma cineva aceasta calitate de… criminal?>>.

Putin mai tarziu, Marcel Cucu a revenit cu alte comentarii, in contextul in care a fost martor la un incident rutier: “Dl. Presedinte al CJ Braila spune ca soseaua nu e inca …praf! Mai are mult, stimabile? Cati morti ar mai trebui (in afara de cei trei), pentru a se face praf?

Astazi a fost trasat cu linie rosie un semn de… avertizare! Peste care imediat o masina si-a spart baia motorului!!! Iata masina cu baia sparta! (foto 2 – n.r.) S-a intamplat sub ochii mei! Nesimtitilor, veniti aici! Cu masina!”.

In urma cu cateva zile, fermierul brailean mai facea un comentariu la fel de dur, in mediul virtual: <<Autoturismul din imagine are distrusa fuzeta rotii din fata, la trecerea prin aceasta groapa (una din multe ce exista pe soseaua Viziru – Ianca, drum judetean cu un trafic superior multor drumuri nationale!), dar accidente de acest fel se intampla foarte des, cu pagube importante, inclusiv pierderea vietii unor automobilisti (vezi cazul de anul trecut). Am sugerat automobilistului de astazi sa dea in judecata CJ Braila, administratorul acestui drum si sugerez si societatilor de asigurari acelasi lucru! Caci, de la Ianca pana la Viziru, pe acest drum, cu un trafic foarte mare, fara niciun semn de circulatie cale de 22 km, aceste gropi se „plombeaza” la inceputul iernii, pentru a fi… reabilitate in sezonul estival! Ca locatar in fata acestor gropi, la iesirea din Viziru, va marturisesc ca nu exista noapte lipsita de trosnete si urmate de injuraturi, iar din fata portii pot face rost de o colectie de capace de roti!…>>.