CUCU: PE CEAUSESCU L-AU CONDAMNAT PENTRU CA A SUBMINAT ECONOMIA NATIONALA; GUVERNANTII DIN ULTIMII 27 DE ANI CE AU FACUT?

In contextul in care cel care a fost presedintele Republicii Socialiste Romania, Nicolae Ceausescu, a fost condamnat la moarte si executat pentru subminarea economiei nationale, fermierul brailean Marcel Cucu,  se intreaba cum se numeste ceea ce fac acum conducatorii Romaniei, avand in vedere ca ne aflam pe ultimele locuri in Europa, ca nivel de trai.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Marcel Cucu pune in balanta ceea ce el considera ca fi bunele si relele lui Nicolae Ceausescu, pe de o parte, cu relele de care se fac vinovati conducatorii tarii din ultimii 27 de ani: “A avut multe rele, s-a comportat tiranic, a infometat si umilit populatia, dar a creat o baza economica, care modernizata, eficientizata, putea sa imbogateasca tara, populatia acestei tari, ar fi mentinut locuri de munca pentru milioanele de romani expulzati din tara, ar fi situat Romania pe primele locuri in Europa ca nivel de trai, nu pe ultimele locuri, cum suntem acum! A fost condamnat la moarte pentru… subminarea economiei nationale!

Ce se intampla acum, in acesti 27 de ani, cum se cheama? Pe cine acuzam si condamnam? Si cine sa o faca?”.