CUM ESTE POSIBIL CA IN ROMANIA ANULUI 2017 SA CIRCULI CU ASA CEVA?

Masini vechi si intr-o stare tehnica discutabila, care polueaza atmosfera intr-un asemenea mod, incat nu doar ca nu poti trece pe langa acestea in trafic cu geamul deschis, dar  nici nu mai ai conditii bune de vizibilitate, ca sofer. Se intampla pe strazile din Braila, unde poti gasi autovehicule care este evident ca nu ar trebui sa treaca inspectia de tip ITP. Si totusi, acestea circula fara nicio problema si ne ineaca in fum si in mirosuri insuportabile.

Un astfel de caz este semnalat de un brailean pe o retea de socializare, imaginile postate de acesta fiind semnificative. Comentariul braileanului este urmatorul: <<Cum este posibil ca in Romania 2017 sa mergi pe strada cu asa ceva? Rusine sa va fie!
Cand ma duc sa fac ITP-ul la masina, mai ca nu ma verifica si-n „teava de esapament”, sa nu cumva sa poluez. Sa-mi spuna cineva cine a semnat ITP-ul acestei masini (BR-09-STC) si mai ales DE CE??? Cine e vinovat de asta?

Cand am intrebat la ITP cum se face ca epavele unor institutii primesc dreptul de a circula, nu am primit raspuns.

Pe orice analiza vreti voi, masina asta polueaza intr-un minut cat masina mea intr-un an. Eu de ce sa platesc taxe de poluare???>>.