DANAILA: PRESEDINTELE CHIRIAC ARE MARI PROBLEME DE AUTORITATE. LA CJ BRAILA E MAI RAU CA PE VREMEA LUI STANCU

Consilierul judetean Mario Da’Ros (PNL) este de parere ca in ultimul an, de cand la conducerea CJ Braila este Iulian Chiriac (PSD) situatia este oarecum asemanatoare cu cea de pe vremea fostului presedinte Gheorghe Bunea Stancu (PSD). Da’Ros, care a fost consilier pe mandatele ambilor presedinti, nu crede ca lucrurile functioneaza acum este mai bine decat in perioada lui Stancu: “E la fel… daca nu cumva si mai rau. Mai bine, nu!”.

In ceea ce-l priveste, consilierul judetean Alexandru Danaila (PNL) este mai transant in declaratii si spune ca este clar mai rau decat inainte, fiindca ca noul sef al judetului nu se ridica la nivelul lui Stancu, din punct de vedere al capacitatilor de lider: “Vreti sa va spun si parerea mea, de ce cred ca este mai rau? Pentru ca spre deosebire de perioada in care era Stancu presedinte, astazi, nimeni nu-si mai asuma nimic. Nimic! Macar atunci erau lucrurile gresite – erau ilegale, unele dintre ele -, dar Stancu isi sustinea opiniile si incerca sa faca ceva. E vorba de atitudinea de lider.

Cand de fiecare data, domnul presedinte Chiriac vine si ne spune <<Eu sunt presedintele CJ>>, <<Eu sunt la putere>>, <<Eu conduc destinele judetului>>, cand tu vii si spui altora <<Eu sunt cel mai tare>>, <<Eu sunt cel care determina ce se intampla aici>>, inseamna ca ai o problema in a recunoaste cine esti. Cand un lider adevarat vine, vorbeste, este prezent la un eveniment, nu trebuie sa se anunte tuturor <<Vedeti ca el este seful aici!>>; e o chestiune care este cunoscuta, e o chestiune pe care oamenii o inteleg si o respecta. Dar tu cand de fiecare data vii si le spui ca <<Eu sunt cel mai mare lider>>, <<Eu fac ce vreau>>… asta este o atitudine cel putin nefericita. Si una care genereaza grave probeme de autoritate. Si care denota grave probleme de autoritate. Presedintele CJ astazi are mari, mari probleme de autoritate”.