DANAILA: SA SE GANDEASCA BINE PSD-ISTII DACA VOR SA DISCUTE DESPRE TRANZACTII SUSPECTE, CA S-AR PUTEA SA SE INTOARCA IMPOTRIVA LOR

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, ii avertizeaza pe primarul Marian Dragomir (PSD) si pe presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), sa nu deschida discutia despre tranzactii suspecte, fiindca s-ar putea ca aceasta sa se intoarca impotriva lor. Cei doi social-democrati au spus ca liberalii ii banuiesc pe altii ca incearca sa faca manevre dubioase si afaceri ilegale, in conditiile in care in ultimii ani, chiar unii membri PNL sau apropiati ai acestora au fost implicati in toate “afacerile imobiliare dubioase”. In plus, edilul sef a declarat ca el, personal, nu va face niciodata astfel de “golanii imobiliare”.

In ceea ce-l priveste, Danaila sustine ca Dragomir si Chiriac incearca sa deturneze atentia opiniei publice de la ilegalitatile pe care era pe cale sa le comita CLM, in legatura cu achizitionarea terenului de pe Calea Galati, din spatele Muzeului.

El le sugereaza, totusi, celor doi sa nu se aventureze pe nisipuri miscatoare, vorbind despre tranzactii dubioase, fiindca s-ar putea sa regrete: “Cat despre subiectul tranzactiilor suspecte, sa se gandeasca bine cei de la PSD daca vor sa deschida subiectul tranzactiilor suspecte, ca s-ar putea sa se intoarca precum un bumerang. Sa se gandeasca bine daca vor sa deschida subiectul asta!

Nu vreau sa spun mai mult, fiindca ei incearca in acest fel sa distraga atentia de la subiectul principal, care este acela ca voiau sa faca o ilegalitate”.