DE ZILELE BRAILEI, VOM AVEA PARTE DE DELIA, ANDRA, LIDIA BUBLE, MARIA CARNECI. SI DE GRATARE

Delia, Andra, Lidia Buble, Maria Carneci sunt artistii cei mai importanti care vor sustine recitaluri la Braila, de Zilele Municipiului. Primaria a pregatit si la aceasta editie, in perioada 10-15 august, manifestari pe toate gusturile si pentru toate varstele: spectacole de muzica si de teatru, Parada masinilor de epoca, Targul National al Mesterilor Populari, Targul National al Arhivarilor si Buchinistilor, Festivalul National de Folclor “Lina Chiralina”, Festivalul National de Teatru pentru copii si tineret “Carabus”, precum si o competitie de canotci 10+1 coordonata de Ivan Patzaichin. Nu vor lipsi, de asemenea, spectacolele de artificii si lasere.

Primarul Marian Dragomir a anuntat astazi cateva dintre actiunile programate de Zilele Brailei, precizand ca acestea se vor desfasura pe faleza, in Gradina Mare, in Parcul Monument, dar si in cartiere. El a declarat ca de aceasta data, vor fi admise gratarele, fiindca multi cetateni isi doresc si asa ceva, insa va fi amenajata o zona speciala pentru acestea si vor fi admise numai gratarele care au cos de fum, astfel incat sa nu fie deranjati  cei care vin pe faleza pentru a urmari specacolele sau a vizita targurile amintite: “Zilele Municipiului Braila vor incepe din 10 august si se vor desfasura pana in data de 15 august. Fata de anul trecut, sunt mai multi artisti de renume. Vom face o schimbare in organizarea Targului de pe faleza si vom avea in prima parte zona de mesteri populari, urmata de zona de expozanti, zona pentru divertisment si in partea de final, terasele si renumitele gratare, care trebuie sa fie absolut toate dotate cu cos pentru fum.

Ati vazut ca la unele dintre manifestarile municipiului Braila am interzis gratarul. La Zilele Municipiului Braila, avand in vedere faptul ca exista si doritori, nu vom interzice gratarul; vom impune, in schimb, tuturor, sa aiba cos de fum si-i vom concentra intr-o  zona astfel incat sa nu deranjeze pe cei care vor sa admire Targul Mesterilor Populari sau zona de expozitie cu vanzare”.