DIALOG NECHITA- CHIRIAC: “CINE VA PLATI, DACA SERVICIUL DE DRUMURI VA FI UN ESEC?” “SI DACA VA FI UN SUCCES?” “VA DAM CORONITA!”

Duel verbal acid ieri, in cadrul sedintei Consiliului Judetean Braila, intre presedintele Iulian Chiriac (PSD) si liberalul Ovidiu Nechita, pe tema Serviciului de drumuri care va fi infiintat in cadrul CJ. La finalul unor discutii aprinse pe aceasta tema, Nechita (foto) a vrut sa afle cine sunt cei care vor plati pentru irosirea banului public, in cazul in care acest serviciu se va dovedi un esec, asa cum s-a intamplat si cu firma „Rocreativ”.

 “Eu sunt presedinte, atunci cand va dau cuvantul, atunci vorbiti!”, a  declarat Chiriac.

“Noi am inteles ca sunteti presedinte doar ca ne spuneti, nu ca va si recunoastem! Problema este alta. Domnule presedinte, de bun simt, raspundeti la ceea ce va intrebam, pentru ca noi votam!”

“V-am explicat, v-am spus tot expozeul de ce vrem sa facem acest serviciu, va spunem si domnul director, va spun si colegii…”

“In cat timp va functiona acest serviciu?”, a intervenit consilierul Alexandru Danaila (PNL).

“Din punct de vedere si al colegilor care sustin acest proiect, noi consideram ca facem o treaba buna si ca toate costurile ni le asumam. Ni le asumam si o sa venim efectiv cu informari lunare, ca acest serviciu trebuie sa fie functional, palpabil si in folosul cetatenilor si o sa vedeti ca o sa fie un real succes”, a mai spus seful judetului.

“In cat timp o sa fie functional acest serviciu?” a reluat intrebarea Danaila.

“Cand o sa fie gata!”, a replicat ironic consilierul judetean Simona Draghincescu (PND).

“O sa fie cand o sa fie gata”, a preluat raspunsul din mers Chiriac.

“Domnule presedinte, daca spuneti ca vi le asumati, va rugam sa ne spuneti acum, in fata consilierilor si a intregului judet: cine va plati, in varianta ca va fi un esec – si o sa vedeti ca va fi un esec, cel putin asta cred eu -, cine isi va asuma personal asta? Nu, nu, pai vrem sa stim! Pentru ca sa va asumati din banii judetului, cum ati mai gresit, am vazut-o! Dvs spuneti ca <<ne-o asumam>>. Cine anume, spuneti-ne si noua acum cine si-o asuma! La cine v-ati referit?”

“La cei care au facut proiectul!”

“A, OK”

“Si daca va avea succes?”, a intors intrebarea Chiriac.

“Veniti sa va dam coronite, cum am vazut ca va place dvs, asa, ca sa va recunoastem de presedinte!”, i-a raspuns Nechita.

“Domnule consilier, va rog frumos, cu coronitele!”, a incheiat discutia presedintele CJ.

Dialogul intre Nechita si Chiriac poate fi urmarit aici: